Sesonkiherkku- Gluteeniton kukkakaalipannupizza

 

 

Kukkakaalista ja juustosta syntyy gluteeniton pizzapohja. © Tiina Rantanen

Keitto tai gratiini ovat monelle tuttuja tapoja nauttia kukkakaalista, mutta siitä valmistuu myös vaikka pizzapohja.

© Tiina Rantanen

Gluteeniton kukkakaalipannupizza

Pohja

 1 (noin 500 g) kukkakaali

200 g voimakkaan makuista juustoa

2 kananmunaa

1/2 tl suolaa

Täyte

grillattuja  kasviksia

mozzarella-juustoa

oliiveja

pestokastiketta

  1. Raasta kukkakaali ja juusto.
  2. Sekoita keskenään kukkakaali- ja juustoraaste, kananmunat ja suola.
  3. Vuoraa paistinpannu leivinpaperilla ja taputtele seos pannuun ja sen reunoille.
  4. Paista pohjaa 225 asteessa 20 minuuttia.
  5. Täytä pohja mieleisilläsi täytteillä ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
  6. Lusikoi kypsälle pizzalle hieman pestokastiketta.

© Tiina Rantanen

Kommentit

Kommentoi juttua: Sesonkiherkku- Gluteeniton kukkakaalipannupizza

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X