Himahella

Sesonkiherkku- Gluteeniton kukkakaalipannupizza

 

 

Kukkakaalista ja juustosta syntyy gluteeniton pizzapohja. © Tiina Rantanen

Keitto tai gratiini ovat monelle tuttuja tapoja nauttia kukkakaalista, mutta siitä valmistuu myös vaikka pizzapohja.

© Tiina Rantanen

Gluteeniton kukkakaalipannupizza

Pohja

 1 (noin 500 g) kukkakaali

200 g voimakkaan makuista juustoa

2 kananmunaa

1/2 tl suolaa

Täyte

grillattuja  kasviksia

mozzarella-juustoa

oliiveja

pestokastiketta

  1. Raasta kukkakaali ja juusto.
  2. Sekoita keskenään kukkakaali- ja juustoraaste, kananmunat ja suola.
  3. Vuoraa paistinpannu leivinpaperilla ja taputtele seos pannuun ja sen reunoille.
  4. Paista pohjaa 225 asteessa 20 minuuttia.
  5. Täytä pohja mieleisilläsi täytteillä ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
  6. Lusikoi kypsälle pizzalle hieman pestokastiketta.
© Tiina Rantanen

    Olen Tiina Rantanen,  monissa liemissä keitetty ruoka- ja viinitoimittaja, 7 kirjaa kirjoittanut tietokirjailija, kotitalousopettaja, purkkiblondi sekä ylpeä äiti. Olen aina ollut ruokaihminen henkeen ja vereen. Ruokafilosofiani on urani alusta asti ollut: ”Herkkuja helposti”, eikä blogini kotikeittiöön suunnitellut ruokaohjeet tee siitä poikkeusta. Ruoan lisäksi rakastan matkustamista ja maailman katsomista kamerani linssin läpi. Toimittajana otan postauksissani kantaa myös ruokamaailman kuumiin puheenaiheisiin.

Yhteydenotot: tiinajrantanen@gmail.com  

Kommentoi

Kommentoi juttua: Sesonkiherkku- Gluteeniton kukkakaalipannupizza

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.