Keitto tai gratiini ovat monelle tuttuja tapoja nauttia kukkakaalista, mutta siitä valmistuu myös vaikka pizzapohja.
Gluteeniton kukkakaalipannupizza
Pohja
1 (noin 500 g) kukkakaali
200 g voimakkaan makuista juustoa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
Täyte
grillattuja kasviksia
mozzarella-juustoa
oliiveja
pestokastiketta
- Raasta kukkakaali ja juusto.
- Sekoita keskenään kukkakaali- ja juustoraaste, kananmunat ja suola.
- Vuoraa paistinpannu leivinpaperilla ja taputtele seos pannuun ja sen reunoille.
- Paista pohjaa 225 asteessa 20 minuuttia.
- Täytä pohja mieleisilläsi täytteillä ja jatka paistamista vielä 10 minuuttia.
- Lusikoi kypsälle pizzalle hieman pestokastiketta.
Kommentit
Kommentoi juttua: Sesonkiherkku- Gluteeniton kukkakaalipannupizza