Brysseli: Kaupunkiloma lyhyen matkan päässä

Brysseli

Aamu alkaa hyvällä aamiaisella.

 

Oletko ajatellut, että Brysseli voisi olla aika jees kaupunkilomakohde? Lento on suht lyhyt ja kulkeminen helppoa! Brysseli on minulle tuttu paikka ja olin siellä viime viikolla työreissulla. Ajattelin näin kuvien muodossa näyttää millainen mini kaupunkiloma meillä kaupungissa oikein oli. Olen melko useasti ollut täällä yötä ja itse tykkään kovasti kaupungista. Hotellimme ei ole aivan keskustassa, mutta se on hyvin lähellä juna-asemaa, josta on n. 10-15min matka keskustaan. Kulkeminen on siis helppoa ja nopeaa. Viime kerralla olin Brysselissä ennen joulua ja silloin kiertelimme enemmän tuota vanhaa kaupunkia ja nähtävyyksiä, mutta nyt keskityimme shoppailuun 🙂

Alla oleva kuva on Brysselin pääshoppailukatu Rue Neuve, josta löytyy tunnettujen brändien merkit. Myös Primark on tällä kadulla.

 

Brysseli

Rue Neuve on Brysselin pääshoppailukatu.

 

Me suuntasimme suoraan juna-asemalta kohti Rue Neuvea, jonka vastapäätä alussa on Uniqlo -merkin shoppi. Uniqlolta löytyy klassista vaatetta, simppeleillä leikkauksilla. Alessa oli myös Marimekon ja Uniqlon collabo -vaatteita ja löysinkin meidän minille pari ihanaa t-paitaa.

 

Brysseli

 

Brysseli

Marimekko ja Uniqlo olivat tehneet ihanan yhteistyömalliston, jonka vaatteita sattui olemaan kivasti alennuksessa. Kuvassa söpö lasten untsikka-/vanutakki.

 

Kiertelimme aikamme kaupoilla ja kävimme syömässä lounaaksi pitsat. Tämän jälkeen suuntasimme takaisin vanhaan kaupunkiin. Tykkään kovasti näistä sympaattisista kaduista ja pikku putiikeista, sekä kahviloista. Meillä sattui vielä aivan upea sää! Kuvailen muuten aika paljon Instagramin Storyyn (eli niihin tarinoihin) omia kuulumisia ja matkatunnelmia, joten liity seurailemaan @hurmaavanvalkeaa tiliä!

 

Brysseli

 

Brysseli

Kuinka ihana ballerina putiikki!

 

Brysseli

Ystävänpäivä oli vahvasti esillä katukuvassa. Katsokaa muuten tuota kattokruunua!

 

Dille & Kamille on ihastuttava sisustusmyymälä, jonka ohitse on hankala kävellä. Täältä mukaan tarttui ihana pieni punottu kori, jonka kuvasin edelliseen postaukseen ”Sympaattiset punoskorit”.

 

Brysseli

Tätä myymälää on hankala vastustaa! Dille & Kamille houkuttelee astumaan sisään, vaikka junan lähtöön olisi enää hetki 🙂

 

Brysseli

Voi kunpa olisi voinut napata kimpun kuivakukkia matkaan!

 

Brysseli

 

Brysseli

Ylhäällä oleva pikku kori lähti tuliaisiksi kotiin mukaan.

 

Brysseli

Lasikatto on upea yksityiskohta myymälässä.

 

Lopulta oli aika kiirehtiä juna-asemalle ja suunnata takaisin kohti hotellia. Alhaalla muuten vielä kuva Galeries Royales Saint-Hubertista, joka on Brysselin keskustassa, heti kun tullaan juna-asemalta kaupnkiin. Lasikattoinen galleria/ostoskeskus houkuttelee suklaakaupoilla ja ikkunaostoksilla. Todella kaunis rakennus!

 

Brysseli

 

Tällaisia matkatunnelmia tällä kertaa! Kivaa viikon jatkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Brysseli: Kaupunkiloma lyhyen matkan päässä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X