Cooee Design: Kaunis asetelma hauskoilla pallomaljakoilla

Uusi ihana By Lassenin sohvapöytä innostaa taas kovasti tekemään asetelmia. Päätin yhdistää harmaan sohvan ja sen lempeän roosan sävyiset tekstiilit yhteen olohuoneen sohvapöydän asetelman kanssa. Cooee designin maljakoissa on jo jonkin aikaa näkynyt tutut katajanoksat, mutta väriä asetelmaan tuli vaalean roosan sävyisellä ”timantilla”.

Kuusen- ja katajanoksat ovat toki kauniita sisustuselementtejä, mutta nyt alkaa pikku hiljaa tulla sellainen fiilis, että voisi ostaa kotiin ihan oikeitakin kukkia. Eli tuoda vähän keväistä tunnelmaa sisustukseen. Mennäänhän nyt jo helmikuussa! Lisää kuvia uudesta By Lassenin -sohvapöydästä löytyy muuten postauksesta ”Uutta kotiina: By Lassen Twin 49-sohvapöytä”. Huomasitteko myös Delolehden vinkit siitä, kuinka ”Hento roosa on on nyt sisustajan suosikkisävy”. Toimii muuten todella kivasti yhteen eri harmaansävyjen kanssa, vai mitä 🙂

 

Asetelma olohuoneen pöydällä, cooee designin maljakoista. Asetelma olohuoneen pöydällä, cooee designin maljakoista. Asetelma olohuoneen pöydällä, cooee designin maljakoista.

 

Ei muuta kuin tulppaanien hakureissuun kauppaan 😀

 

Kivaa loppuviikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Avainsanat

Kommentit (2)

Moikka! Satutko muistaa mistäs oot timantin hommannut

Hei, timantti on tamperelaisesta Domdom -sisustusmyymälästä. Olisikohan ollut House Doctor -merkin.

Kommentoi juttua: Cooee Design: Kaunis asetelma hauskoilla pallomaljakoilla

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X