DIY kaitaliina: Vimma joululetti

Täällä ollaan jo niiiin valmiita jouluun! Vielä saisi tulla vähän lunta maahan, mutta eiköhän sekin huomenna hoidu, ainakin sääennustuksen mukaan 🙂 Mainitsin aikaisemmin, että olen ostanut Vimman joululettikangasta, josta olisi tarkoitus tehdä joulupöytäliina ruokapöydälle. Sain kuin sainkin liinan valmiiksi ennen joulua, ja tässä se nyt komeilee joulupuurokattauksen alla.

Mietin täysmittaisen pöytäliinan ja kaitaliinan väliltä ja päädyin lopulta tuohon kaitaliina-malliin. Mielestäni se näyttää oikein raikkaalta valkoisella pöydällä. Suurin syy kuitenkin tuohon kaitaliina valintaan, oli sen helppous pitää liina puhtaana. Keskellä pöytää kulkeva liina antaa hieman armoa ruokailijoille, heh!

 

diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus

 

Ompelin kaitaliinan toiselle puolelle puuvillakankaan vahvikkeeksi, joten nyt liina on hyvän jämäkkä. Kangasta jäi vielä jonkun verran yli, joten siitä voi tekaista vaikka kivat joulutyynyt! Taitaa mennä minulla kuitenkin ensi joulun puolelle. Enää ei jaksa väkertää mitään muuta kuin pari pakettia 🙂

 

diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattausdiy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus

 

Fritz Hanseinn Drop -tuoli sitoo joulunpunaisen lettikankaan kauniisti yhteen. Ne ovat kyllä hyvä pari! Tuo kankaan väri taittaa hieman oranssiin, joka hieman itseä ensin mietitytti, mutta yhdessä Drop -tuolin kanssa se ei haittaa yhtään.

 

diy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattausdiy vimma joululetti kaitaliina, jossa joulukattaus

 

Nyt on aika toivottaa hyvää joulua! Nautiskellaan ja otetaan rauhallisesti <3

 

Tässä vielä linkit edellisiin joulupostauksiin 🙂

 

DIY: Eukalyptuskranssi

Miten syntyy kodin joulusisustus? – Ideoita joulutunnelmaan

Joulun tunnelmaa: Kaunis kukka-asetelma

DIY: Tonttuovi

Pelkistettyä joulusisustusta marraskuulle”.

Joulutunnelmaa olohuoneessa

Jouluiset paperilyhdyt

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY kaitaliina: Vimma joululetti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X