DIY terassipöytä: Tuunaamalla oman näköinen pöytä terassille

Postauksessa ”Terassin sisustus: ideoita parvekkeen ja terassin sisustukseen” kirjoittelin meidän lasitetun terassin sisustuksesta ja nyt ajattelin avata hieman lisää tuota meidän terassipöydän tuunausta. Emme nimittäin löytäneet terassille valmista pöytää, joten päädyimme hieman tuunaamaan Ikean Falholmen pöytää 🙂 Pöytään yhdistin Jyskin Outrup betonijakkarat ja tykkään kovasti tästä yhdistelmästä.

 

terassipöytä

 

Falholmen pöytä oli puunvärinen ja päätimme maalata sen Tikkurilan mustalla Valtti -terassiöljyllä. Emme käsitelleet pöytää ennen maalausta, vaan aukaisimme vaan paketin ja ryhdyimme hommiin. Pöytä kasattiin kokoon vasta maalausurakan jälkeen, kun se oli täysin kuivunut.

Itse asiassa pöytä koottiin vasta muuttopäivänä ja huomasimmekin, että pöytää on lyhennettävä vielä päädyistä, jotta se mahtuu poikittain terassille. Mielestäni lyhennetty pöytä ei näytä yhtään hullummalta, kun päädyt siisti ja maalasi vielä uudestaan mustalla terassiöljyllä.

 

terassipöytäterassipöytäterassipöytä

 

Aika pienellä vaivalla saimme siis oman näköisen ja mittojen mukaan tehdyn pöydän terassille. Muuttomme venyi sen verran myöhään kesään/alku syksyyn, että emme ehtineet nauttia ruokia pöydän ääressä, mutta ensi kesänä täytyy sitten testailla pöytää paremmin 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit

Kommentoi juttua: DIY terassipöytä: Tuunaamalla oman näköinen pöytä terassille

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X