Helmalakana viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen

Meillä on on melko pieni makuuhuone ja voidaan sanoa, että sen sisustus on yhtä sänkyä, joten olen halunnut halunnut tehdä sängystä ja tästä pienestä tilasta mahdollisimman kutsuvan ja tunnelmallisen. Sänky onkin saanut uudet tekstiilit, nimittäin verhoilin sängynpäädyn uudelleen hankkimalla siihen uuden sängynpäätyhupun ja nyt uusin tulokas on kokonaisuuden viimeistelevä helmalakana.

Pienen makuuhuoneen yhteneväinen kokonaisuus muodostuu luonnon mukaisista ja hempeistä sävyistä. Myös tekstiilit ovat osittain pellavaa. Pieni tila myös tuntuu ilmavalta, kun maalipinta ei ylety ihan kattoon saakka.

 

sängynpäätyhuppu

Helmalakana pukee sängyn

Aluksi tuli sängynpäätyhuppu mutta sitten huomasinkin, että kokonaisuus näyttää viimeistellyltä, kun myös sängyn runko puetaan saman sävyn helmalakanaan. Meidän sängynpäätyhuppu ja helmalakana on Vera-Veralta, jonka shopista löytyy ihania luonnonmukaisia pellavatuotteita. Vera-Vera toimii Oulussa ja sen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Toimin marras-joulu- ja tammikuun somessa instagramin puolella Vera-Veran brändilähettiläänä ja tämän yhteistyön tiimoilta sain meille sängynpäätyhuppuun sopivan helmalakanan.

Kuten sängynpäätyhuppu, niin myös helmalakana tehdään omaan sänkyyn mittojen mukaan ja ne voi samoin tein postista haettua laittaa paikalleen. Helmalakana on siitä kyllä ihana, että se peittää sängynrungon ja patjat piiloon ja pitää ilmeen ja sängyn ryhdikkäänä. Meidänkin sänky näyttää ihan uudelta!

 

sängynpäätyhuppu

 

Nappasin nopeasti kuvan helmalakanasta, kun petasin sänkyä uudelleen. Sänkymme on alunperin väritykseltään harmaa (myös pääty), mutta pikku hiljaa olen tykästynyt enemmän pellavan luonnonmukaiseen sävyyn ja myös sisustus on taipunut siihen suuntaan. Tekstiileillä on helppo vaihtaa sängyn ilmettä, sillä itse sängyssä ei ole ollut mitään vikaa.

Näitä kuvia ottaessa hieman innostuin ja lisäsin lisää tunnelmaa luovaa efektiä tilaan 🙂 Patterikynttilät ovat siis ihan stailaus mielessä sängyn päällä, samoin myös nurkassa ole ”kynttilä”. Kuvaa tehdessä on kiva leikitellä ja lisätä kerroksellisuutta. Etenkin tänä vuodenaikana kun on niin pimeää, tulee melkein joka kuvaan lisättyä kynttilöitä, jotta harmautta ja pimeyttä saisi jollain tavalla taitettua.

 

sängynpäätyhuppu

 

Tämä viikko on muuten ensimmäinen täysi viikko joulun jälkeen ilman pyhiä. Itse olen jo työstänyt koulujuttuja eteenpäin ja sama tahti jatkuu vielä voimakkaammin, sillä huhtikuussa valmistun sisustussuunnittelijaksi! Arki vaatii suunnittelua, sillä hoidettavan on kuitenkin se ”oikea” työ ja lapsiperhe härdelli. Olisiko teillä muuten mitään toiveita mitä tahtoisitte tulevissa postauksissa nähdä tai lukea? Ideat ovat aina tervetulleita 😀

Ihanaa viikkoa kaikille!

* Helmalakanasta saatu alennusta.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit

Kommentoi juttua: Helmalakana viimeistelee makuuhuoneen sisustuksen

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X