Herttainen onnittelukimppu vauvalle

Meitä ollaan muistettu runsain kukin ja kortein vauvan syntymän johdosta. Onnittelukimput ja kortit ovat ilahduttaneet meitä, ja kokosinkin kaikki kukat ja kortit mustalle Lundian hyllylle esille. Näissä kuvissa näkyy ihana kimppukokonaisuus, jossa meidän minille on tehty oma kimppu 🙂 Kuinka sööttiä! Kimput yhdistyvät tuolla sinisellä nauhalla kauniisti ja kukkien sävy on ihana.

Lisäksi meitä on muistettu kovasti erilaisilla vauvalahjoilla, eli pikkumiehellä löytyy jo aikamoinen garderoobi vaatteita ja kenkiä. Ajattelinkin hankkia lastenhuoneeseen pienen vaaterekin, sillä vauvan vaatteille varattu lipaston on jo aika täynnä ja pelkään, että unohdan käyttää vaatteita silloin kun ne olisivat juuri sopivimmillaan. Eli juuri ne sillä hetkellä sopivat vaatteet olisivat osaksi esillä henkarissa. Minulla on muutama vaihtoehto kiikarissa, mutta täytyy miettiä mikä niistä olisi kompaktein pieneen huoneeseen. Ainakaan sellaista korkeaa ”aikuisten” vaaterekkiä en halua, sillä sellainen pieni ja siro olisi kaikista kätevin.

Kiitos vielä kaikille muistamisesta!

 

onnittelu kukkakimppu vauvalle onnittelu kukkakimppu vauvalle

 

Sisustin muuten alkuviikosta olohuonetta syksyisempään suuntaan. Kurkkaa postaus ”Syksyn murretut sävyt sisustuksessa” miltä meillä näyttää tällä hetkellä olohuoneessa. Me lähdetään nyt ulkoilemaan, kun ei sada! Kivaa sunnuntaita 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Herttainen onnittelukimppu vauvalle

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X