Joulukuusi tuli taloon – kuusen koristelu ja joulutunnelmia

Päätimme jahkailun jälkeen lopulta hankkia kotiin joulukuusen ja se onkin meidän ensimmäinen oikea kuusi ikinä! Toki lapsuuden kodeissamme on ollut joulukuusi, mutta ikinä ennen emme ole yhteiseen kotiimme sellaista hankkineet. Nyt kun tuo kuusi tuossa on puettuna juhlapukuunsa, niin täytyy kyllä sanoa, että ONNEKSI hankimme sen tänne! Nuo valot ja koristeet ovat niin ihania ja tuoksu, sehän se vasta ihana onkin!

 

joulukuusen koristelu

 

Kuusemme ei ole mikään jättiläinen, vaan n. 120-150 cm pitkä ja sopivan siro tuohon nurkkaansa. Hieman tässä saa olla tarkkana noiden koristeiden kanssa, sillä pikku mies yltää juuri kätevästi nappaamaan alimmat pallot käsiinsä. Niinpä nostelen niitä säännöllisesti aina ylöspäin, heh!

 

joulukuusen koristelu joulukuusen koristelu joulukuusen koristelu

 

Koristeiksi hankimme uutena kultaisia pikku palloja ja muutaman lintukoristeen. Valkoiset paperikoristeet kaivoin kaapin kätköistä esiin ja muutama pallokin oli tallessa. Vihreät samettipallot ostin jo marraskuussa pöydälle jouluasetelmaan varten, mutta nyt ne pääsivätkin kuusen koristeeksi.

 

joulukuusen koristelu

 

Mielestä tähteä en löytänyt mistään, mutta löysinkin ”joulukoristeet” -pahvilaatikosta tuollaisen paperisen seinä-/kattokoristeen, jonka sidoin latvaan nauhalla kiinni. Se sopii juuri täydellisesti kuusen muihin koristeisiin.

 

joulukuusen koristelujoulukuusen koristelu

 

Tämä kuusi taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen jonka saan itse koristella yksin mieleni mukaan, sillä ensi vuonna varmaan jo kaksivuotias on innolla mukana. Se vasta kivaa onkin! Voidaan tehdä joulukuusesta sitten täysin minimiehen näköinen 🙂

 

joulukuusen koristelu

 

Huomenna onkin sitten jouluaatto ja näiden kuvien myötä toivotan kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulua!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Kommentit

Kommentoi juttua: Joulukuusi tuli taloon – kuusen koristelu ja joulutunnelmia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X