Lastenhuoneen kaunis tapetti

Vaikka R nukkuukin vielä meidän kanssa samassa huoneessa, olemme tapetoineet vanhan makkarimme seinät uudella tapetilla. Tosin ei tuossa aikaisemmin ollutkaan tapettia, vaan ihan vain valkoinen seinä. Nyt kuitenkin halusin huoneeseen hieman lämpöä, joten pääsin pitkästä aikaa tapettikaupoille 🙂

Mukaan lähti tällainen hennon sävyinen puuaiheinen tapetti, josta löytyy jo meiltä sisustuksesta löytyvät sävyt. Erityisen hyvin se sopii vielä huoneen vaatekaappien sävyyn, jotka sattuvat olemaan melkein samaa harmaan sävyä kuin tapettikin.

Halusin valita jotain jo totutusta sisustuksesta poikkeavaa ja minun mittapuulla tämä tapetti on varsin räväkkä, haha! Hieman noissa kohdistuksissa oli työtä saada ne oikeille kohdille (näin minulle siis ystävällisesti mainittiin,heh ), mutta muutenhan tuollainen pieni seinä on varsin näppärä työurakka.

 

uusi tapetti lastenhuoneessauusi tapetti lastenhuoneessa

 

Huone näyttää nyt ihanan kutsuvalta ja herttaiselta. Täytyy vielä hieman sisustella sitä lisää, niin saadaan tänne taas lisää kuvia.

Aurinkoista sunnuntaita!

 

ps. Ilmottaudu mukaan Dekon sisustusblogikisaan ja hae mukaan Dekon bloggaajaksi!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit (3)

Aivan ihana tapetti! Mistä löysit tämän?

Heippa! Kiitos 🙂 Tässä oli kyllä kauniit sävyt. Tapetti löytyi K-raudasta ja oli vielä edullisimmasta päästä 🙂

Kiitos 😊. En löytänyt kyseistä tapettia K-raudasta tai muualtakaan enää, joten päädyin toiseen vaihtoehtoon. Tapetteja on kyllä aivan valtavasti 😊

Kommentoi juttua: Lastenhuoneen kaunis tapetti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X