Lastenhuoneen viirinauha verhona

lastenhuoneen viiri

 

Meillä toimii tällä hetkellä lastenhuoneessa viirinauha verhona, sekä pimennysverho. Tämä on jäänyt vähän tällaiseksi väliaikaisratkaisuksi, mutta toimii toisaalta ihan hauskasti. Hankimme nimittäin muuttaessamme ensi töiksemme pimennysverhon, sillä tähän huoneeseen paistaa todella aikaisin aamu-aurinko ja se lämmittää huonetta melko pitkälle puoli-päivään saakka. Ikkuna on vielä todella suuri, joten oli pakko kehitellä nopea ratkaisu tähän.

Nuo pimennysverhot on tosin vähän tylsän näköisiä kapistuksia, joten virittelin Hemtexiltä saamani lastenhuoneen viirin kivasti roikkumaan pimennysverhon kulmasta kulmaan, jolloin sen ilme muuttuu edes hiukan enemmän miellyttävämmäksi 🙂 Tarkoituksena olisi varmaan teettää tähän jossain vaiheessa laskostettu pimennysverhoratkaisu kankaasta, joka olisi varmasti pehmeämpi ja kauniimpi kuin massiivinen rullaverho.

 

lastenhuoneen viiri

 

Mielestäni viirinauhat ovat jotenkin todella sympaattisia ja sopivat ihanasti lastenhuoneen sisustukseen. Muokkasin itse myös mustaan String pocket-hyllyyn tuollaisen huovutetuista pilvistä tehdyn pilviviirin. Postauksessa ”Lastenhuoneen viiri” on juttu kuinka pilvomobiilista syntyi viiri.

 

lastenhuoneen viiri

 

Meillä muuten helpottui nukkumaan meno ja rauhoittuminen, kun aloitimme iltasatuhetket minin kanssa. Tällä hetkellä meillä on menossa Suomen lasten iltasadut -kirja, joka sisältää perinteisiä lasten satuja. Ollaan kyllä huomattu, että osa saduista on aika raakoja, joten ihan kaikkea ei voi lukea näin pienelle sellaisenaan. Mutta satuhetki on kyllä tosi kiva itsellekin ja toinen aina ihan innoissaan juoksee itse omaan sänkyyn, kun on iltasadun aika. Tai no joo, ei nyt ihan aina mutta pääsääntöisesti, heh 🙂

 

lastenhuoneen viiri

 

Jossain vaiheessa tulee varmaan ajankohtaiseksi hankkia uusi sänky ja mietinkin, että mikä olisi tilankäytön kannalta paras valinta pieneen huoneeseen. Myös ne ihanat talosängyt mitä näkee nyt aika paljon, olisi leikkisä valinta. Pitää miettiä mikä mahtuisi parhaiten.

Mukavaa loppu viikkoa kaikille! Jos muuten kiinnostaa tuo seinän maalaus toteutus, niin se löytyy postauksesta ”Ilmettä lastenhuoneeseen hauskalla kolmiolla – kolmion maalaus lastenhuoneeseen”.

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

 

Kommentit

Kommentoi juttua: Lastenhuoneen viirinauha verhona

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X