Lelujen säilytys olohuoneessa

Lapsiperheille on varmasti tuttua lelujen säilytyspulmat, sillä niitä tuntuu pyörivän vähän joka paikassa 🙂 Meillä ollaan vielä suht hyvällä mallilla lelujen suhteen, sillä niitä ei ole kertynyt mahdottomia määriä. Meillekin kuitenkin on tuttua se, että lelut säilytetään pääsääntöisesti olohuoneen puolella. Ehkä myöhemmin leikit siirtyvät oman huoneen puolelle, mutta tällä hetkellä me leikitään yhdessä olohuoneen matolla. Ajattelinkin valottaa meidän lelujen säilytysratkaisuja ja kuvata ihan konkreettisesti miten ne tällä hetkellä ovat osana olohuoneen sisustusta. Jos meidän kodin säilytys/järjestys ratkaisut kiinnostavat lisää, ainakin postauksessa ”Keittiö järjestykseen – Vinkkejä toimivaan keittiöön” löytyy ideoita toimivan keittiön organisointiin.

 

lelujen säilytys

 

Kuvissa oikealla näkyvässä punotussa korissa säilytetään kaiken näköisiä leluja ja tuon korin sisältö vaihtelee aika runsaasti. Pointtina kuitenkin on, että tänne isoon koriin heitellään lelut päivän päätteeksi. Toinen tällainen saman tyyppinen kori löytyy lastenhuoneesta, sillä aivan kaikki ei tuonne mahdu.

 

lelujen säilytys

 

Duploja meiltä löytyy pari laatikollista ja niille olen hankkinut kaksi kappaletta Lego -säilytyslaatikoita. Ne menevät kätevästi tv-tason alle. Duplo ja lego määrä tulee tulevaisuudessa varmasti lisääntymään, mutta näitä voi sitten hankkia tarvittaessa lisää.

 

lelujen säilytyslelujen säilytys

 

Toisella puolen senkkiä löytyy toinen punottu kori, jossa on kirjoja. Toistaiseksi ne on ollut helpoin säilyttää olkkarissa, niin ne ovat helposti pikku miehen käden ulottuvissa.

 

lelujen säilytys lelujen säilytys

 

Nuo legolaatikot on muuten siitä käteviä, että ne pystyy pinoamaan päällekkäin. Sitten kun näitä tulee enemmän, niin ne eivät vie niin paljon tilaa ja näyttävät vielä tosi kivalta sisustuksessa.

 

lelujen säilytyslelujen säilytys

 

Tosiasiassahan lelut ovat pitkin lattiaa, mutta niitä kuvia voitte kurkkia Instagramin storyn puolelta 🙂 Mutta tällä idealla säilytyksen suhteen mennään, ainakin vielä tässä vaiheessa.

Kivaa viikkoa!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

Kommentit (2)

Legon laatikot ovat kyllä käteviä juuri Dublojen säilytykseen, mutta pikkulegojen kohdalla niitä joutuu vähän tuunaamaan, koska laatikon sisällä on syvät urat, joihin menee pieniä legoja helposti jumiin. Itse olen vain teipannut kirkkaalla teipillä raot umpeen, mutta ehkä pikkulegoille voisi olla myös järkevämpiä säilytysvaihtoehtoja olemassa.

Meillä voi tulla hieman myöhemmässä vaiheessa tuo operaatio eteen 😀 Nuo boksit on kyllä tosi kivan näköisiä sekä leikkisiä, ja jos haluaa ihan hullutella niin onhan noita värivaihtoehtoja muitakin kuin valkoinen ja harmaa, heh! Saa nähdä kuinka paljon noita legoja sitten tulee kertymään, että millaisia säilytysratkaisuja niille lopulta pääsee keksimään 🙂

Kommentoi juttua: Lelujen säilytys olohuoneessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X