Nämä sävyt inspiroivat: Ruokapöydän hempeä kattaus

ruokapöytä

Sain juhannuksena ison kimpun pioneja tuliaiseksi ystävältä ja kuvailin niiden innoittamana hempeän kattauksen ruokailutilan pöydälle. Tällä hetkellä itselle mieluisia sävyjä sisustuksessa on hempeät ja ehkä hiukan haaleat luonnon sävyt, hiekka, ja kaikki murretut sävyt. Kovasti tekisi mieli maalata kotoa muutama seinä ja ehkä tuoda vielä lisää luonnonmukaisuutta sisustukseen.

ruokapöytä

Vaaleanpunaiset Tine K:n kulhot olen ostanut ystävämyyjäisistä ja nyt vähän harmittaa, kun en ottanut isompaa satsia noita. Nyt laatikosta löytyy muistaakseni kolme isoa kulhoa ja muutama pieni. Ja tätähän sävyä en tietenkään ole enää nähnyt missään, heh! Vihreänä olen kyllä bongannut (ja harmaana tietysti) muistaakseni Cobellosta. Toisaalta nythän olisi hirveän trendikästä sekoitella eri pareja yhteen, joten sinänsä se vihreä ei olisi yhtään huono vaihtoehto.

ruokapöytä  ruokapöytäruokapöytä

Vaikka kuinka yrittää ajatella, että elokuu on vielä lomakuukausi, niin silti mieli kääntyy jo auttamatta kohti syksyä. Yritän nyt kuitenkin mennä vielä kesätunnelmissa, sillä Suomen kesä on tunnetusti lyhyt, niin ehkä ei kannata lopettaa sitä  vielä omassa päässä näin aikaisessa vaiheessa 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit

Kommentoi juttua: Nämä sävyt inspiroivat: Ruokapöydän hempeä kattaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X