Navet Clamp tray

Pääsiäinen meni täysin rentoutuessa ja akkuja ladatessa. Eli oltiin hetki hengitellen 🙂 Sekin on joskus ihan mukavaa! Nyt kuitenkin ollaan palattu taas arkeen takaisin, ja tietysti sisustusasioihin. Ajattelin, että nyt voisi olla hyvä hetki kuvata tämä ihana Tukholman tuliainen, josta olen jo pitkään haaveillut. Kyseessä on siis Navet -merkin Clamp tray. Olen ihaillut näitä aikani ruotsalaisen Designtorgetin nettisivuilta, mutta koska he eivät toimita Suomeen, oli pakko odotella että itsellä tulisi asiaa Ruotsiin.

Pähkäilin tämän harmaan ja valkoisen tarjottimen välillä, ja lopulta päädyin tähän harmaaseen. Ja oli kyllä tosi hyvä valinta! Johan täällä kotona tuota valkoista riittää, ja tuo harmaan sävy on kertakaikkisen täydellinen.

Tarjottimen voi ruuvata vaikka ikkunalautaan kiinni tai vaikka hyllyn reunaan. Aika kivalta se näyttää myös tuossa Artekin jakkaran kyljessä. Tuoli näyttää paljon enemmän pöytämäiseltä, joten tällaisenaan se sopii vaikka olohuoneen sohvan viereen toimittamaan sivupöydän virkaa.

 

Kaunis sisustusratkaisu; Kiinni ruuvattaja tarjotin Navetilta  Kaunis sisustusratkaisu; Kiinni ruuvattaja tarjotin NavetiltaKaunis sisustusratkaisu; Kiinni ruuvattaja tarjotin Navetilta Kaunis sisustusratkaisu; Kiinni ruuvattaja tarjotin Navetilta

 

Ihana ihana ihana! Näitä ruuvattavia tarjottimia löytyy kahta kokoa, ja minulla on nyt tämä suurempi niistä. Se pienempikin on kyllä yli söpö 🙂

 

Ihanaa viikkoa kaikille!

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Navet Clamp tray

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X