Olohuoneen uusi kompakti sivupöytä

Nykyään tulee tehtyä harvemmin enää uusia sisustushankintoja, mutta tällä kertaa olohuoneeseen on pitänyt hankkia uusi olohuoneen pöytä, tai oikeastaan kyseessä on sivupöytä. Meillähän oli pitkään mm. postauksessa ”Kutsuva lukunurkkaus: syksyn värit sisustuksessa” näkyvä By Lassenin Twin 49 -pöytä mutta koimme, että se se on terävien kulmien vuoksi liian vaarallinen perheeseen, jossa asustaa myös yksivuotias taapero. Kokeilin laittaa teräviin kulmiin myös pehmeitä suojia, mutta nopeasti lapsi onnistui ne kuitenkin irrottamaan ja taas oltiin siinä tilanteessa, että terävät kulmat olivat liian lähellä osua kasvoihin tai päähän.

 

pieni olohuoneen sivupöytä

 

Ajattelin ensin, että emme tarvitse mitään pöytää olohuoneeseen, mutta niin vain Ikeassa käydessämme bongasimme Ikean löytöpuolelta tämän Ikean Burvik apupöydän/sivupöydän. Tai oikeastaan mies tämän kyllä hoksasi, enkä minä 🙂

Valkoinen ja vaneri sopivat meille todella hyvin, sillä meiltä löytyy vaneria myös muualta sisustuksesta. Katso esimerkiksi postaus pikku vessasta ”Pienen wc:n sisustus – monikäyttöinen vaneri”, jossa koko vessan seinä on tehty vanerista.

Lisäksi pöytä tulee kyllä tarpeeseen siinäkin mielessä, että sohvalla istuessa kaipaa jonkun tason mihin voi laskea kahvikupin yms. (Huom, silloin kun lapsi nukkuu 🙂 Muuten mikään ei saa olla rauhassa, heh!)

 

pieni olohuoneen sivupöytäpieni olohuoneen sivupöytä pieni olohuoneen sivupöytä

 

Tässä pöydässä ei ole yhtään terävää kulmaa, joten se on kyllä meille täydellinen! Hintakaan ei ollut paha, 19,90€, sillä pöytä taisi olla palautustuote ja siinä oli jotain pientä likaa yms. mutta ne lähti kyllä helposti pois.

Tunnelmallista viikonloppua!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit

Kommentoi juttua: Olohuoneen uusi kompakti sivupöytä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X