Olohuoneen uusi seinävalaisin: Louis Poulsen NJP

Taitaa olla kevättä rinnassa, kun tulee tehtyä uusia sisustushankintoja 🙂 Tästä seinävalaisimesta kirjoittelin täällä aikaisemmin postauksessa ”Olohuoneen valaistus: harkinnassa seinävalaisin” ja hieman muuttuivat suunnitelmat alkuperäisestä. Minulla oli monta kertaa jos minkä näköistä valaisinta nettikauppojen ostoskoreissa, mutta aina päädyin miettimään asiaa yön yli ja tulin siihen tulokseen, ettei ostoskorissa oleva valaisin kuitenkaan olisi se ”oikea”. Lopulta tämä kompakti pieni seinävalaisin pääsi suosiooni ja jäin pohtimaan sitä, ja vielä monen yön jälkeen palasin aina selailemaan siitä kuvia.  Valaisin on Louis Poulsenin NJP seinävalaisin ja voi vitsi olen siihen tyytyväinen!

Suunnittelin valaisinta alunperin samalle seinälle missä taulu on, mutta eihän se sopinut siihen alkuunkaan. Tuo paikka on kuin tehty valaisimelle ja se sopii siihen täydellisesti!

 

louis poulsen seinävalaisin

 

Valaisimessa on myös kätevä säädin jolla valaisutehon saa aavistuksen himmeämmäksi. Valo toimii siis myös hyvin tunnelmavalona olohuoneen nurkassa. Musta väri sopii myös kauniisti yhteen sohvan jalkoihin ja Lundia hyllyyn.

 

louis poulsen seinävalaisin

 

Suunnittelin ensin, että valaisimen pitäisi olla pitkä vartinen jolloin se olisi näyttävämpi, mutta eipä sellainen tuohon oikein olisi sopinut. Varsinkin kun tuo taulu on jo itsessään huomiota herättävä, niin liian suuri valaisin ei olisi toiminut tässä tilassa sen parina.

Pidän kuitenkin siitä, että NJP:ssä on vähän vartta ja se on käänneltävissä haluttuun suuntaan. Tästä valaisimesta on kuitenkin saatavilla myös pitempi varsinen malli ja varmasti oikeassa tilassa se on todella hieno!

 

louis poulsen seinävalaisin louis poulsen seinävalaisin louis poulsen seinävalaisin

 

Oletteko muuten huomannut, että tykkään vaihdella kovasti sohvan rahin paikkaa! Rahin paikkaa vaihtamalla saa ihan eri ilmeen tilaan. Esimerkiksi aikaisemmassa postauksessa ”Upea aito Beni Ouarain-matto: Mattohaave toteutui Sukhimaton kautta” rahi oli enemmän keskellä sohvaa, jolloin se toimii niin jalkojen lepuutuspaikkana kuin ”sohvapöytänä”. Sohvapöytää en sinänsä ole tilaan ollenkaan kaivannut, sillä reunassa oleva Ikean pieni sivupöytä on myös ollut ihan riittävä.

 

louis poulsen seinävalaisinlouis poulsen seinävalaisin

 

Tällainen sisustus siis tällä hetkellä! Olen muuten jämähtänyt noihin sinapin sävyisiin ja ruskeaa taittaviin sohvatyynyihin 🙂 Yleensä olen tähän aikaan vaihtanut jo jotain keveämpää tai keväisempää väriä, mutta jotenkin nuo vaan istuvat tuohon niin kivasti. Ehkä siis jatkan vielä tällä linjalla 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit (2)

Kaunis koti sulla

terv,

kurssikaverisi Katja

Kiitos! Kiva kun kävit meillä ”kylässä” 🙂 Nähdään taas kesäkuussa!

Kommentoi juttua: Olohuoneen uusi seinävalaisin: Louis Poulsen NJP

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X