Parvekkeen sisustaminen syksyksi

Miltä parveke näyttää syksyisin? Tai jaksaako sitä juurikaan ”laittaa”, kun talvikin jo tekee tuloaan? Hieman itsekin kallistun siihen suuntaan, että parveke jää vähemmälle huomiolle, kun siellä vietetty aikakin alkaa olla jo vähenemään päin. Olen silti koittanut pitää parvekkeen ilmettä kunnossa, ja huomannut sen muuttuvan syksyiseksi myös ilman minun ”apuani”.

Ruskeat Eero Aarnion Upo-tuolit sopivat värinsä puolesta mitä täydellisimmin syksyyn, ja vihreä Japaninvaahtera puuni on myös vaihtanut värinsä omatoimisesti ruskaan 😀 Pehmeät viltit antavat lämmön tuntua tilaan ja roikkavalaisin luo kontrastia rouheudellaan.

 

parvekkeen sisustus syksylläparvekkeen sisustus syksyllä  parvekkeen sisustus syksyllä parvekkeen sisustus syksyllä

 

Fiikus on minulla aina kevät, kesä ja syksy ulkosalla, mutta talven tullen siirrän sen sisätiloihin. Olen kyllä ylpeä itsestäni, koska olen saanut pidettyä sen tyytyväisenä jo näin pitkään! Toivottavasti se selviää tämänkin talven sisätiloissa.

Everyday Designin suuri kassi pitää sisällään pullot ja tölkit. Kuinka kätevää onkaan kun ei tarvitse säilytellä niitä sisällä! Kassi on vielä kaiken lisäksi erittäin siro ja kaunis. Loisto hankita!

 

parvekkeen sisustus syksyllä parvekkeen sisustus syksyllä

 

Meillä valosarjan valot ovat käytössä ympäri vuoden. Olen ajastanut ne syttymään tiettyyn kellon aikaan ja sitten ne sammuvat ajastuksen päätyttyä. Kohta varmaan alkaa taas näkyä muissakin parvekkeissa kausivaloja ym. Mikäs siinä! Onhan täällä jo niin pimeää, joten ei muuta kuin joulu/kausivalot käyttöön 😀

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // styleroom

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Parvekkeen sisustaminen syksyksi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X