Super söpö vauvansänky: Stokke Sleepi Mini

Kirjoittelin aikaisemmassa postauksessa vauvan hoitopöydästä ja siihen liittyvästä diy-vinkistä, joten seuraavaksi voisin kertoakin meidän tulevan pienokaisen sängystä. Tämä ei ole diy -ratkaisu, vaan päädyimme super ihanaan Stokken Sleepi Miniin, josta saa kasvatettua jatkopaloilla myös isomman pinnasängyn, joka kulkee nimellä Stokke Sleepi.

Empäs ollut tällaisista sängyistä mitään aikaisemmin tiennyt, mutta kummasti tutkailemalla eri vaihtoehtoja opin tästä ”pinnasänky -maailmasta” kaikenlaista, heh! Silmiin pisti tietysti näiden melko korkea hinta, joten päädyin heti käytettyyn ratkaisuun. Aika nopeasti tämä valkoinen yksilö sitten löytyikin, ja vielä ihan läheltä meidän kotiamme! Pakettiin kuului tuo Sleepi Mini, jatkopalat Sleepiin, kaksi eri kokoista patjaa, lakanoita ja itse tehty reunasuojus. Pidän kovasti pinnasängyn muodosta ja tietysti siitä, että se kulkee kätevästi rullilla. Kun lapsi kasvaa ja oppii kävelemään, saa Sleepistä kaiteen pois, jolloin lapsi voi itse nousta ja kulkea sänkyyn. Tämän nyt sitten pitäisi kestää useamman vuoden, toivottavasti!

 

stokke sleepi mini stokke sleepi mini

 

Tässä olisi siis tarkoitus nähdä kauniita unia, saas nähdä 🙂 Mutta ihana se on! Olen muuten hankkinut todella paljon vauva- tavaraa ja vaatetta käytettynä, sillä sitä on todella paljon facebook -kirppareilla ja muilla nettikirpuilla myynnissä. Puhumattakaan vielä tavallisista kirppareista. Koti sohvalla on tosin helpompaa shoppailla, kun vain klikkailee menemään, heh! Hieman petollista kylläkin.. 🙂 Kummasti täälläkin on opittu suositut merkit ja brändit. Aikamoista. Mutta hauskaahan tämäkin vaihe on!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Super söpö vauvansänky: Stokke Sleepi Mini

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X