Syksyn murretut sävyt sisustuksessa

Täällä tulee täyteen kolme viikkoa vauvaelämää, ja kaikki on kyllä mennyt todella hyvin. Arkikin on päässyt jo kivasti rullaamaan ja sainkin inspiraatiota (ja aikaa 🙂 ) sisustaa olohuonetta vähän syksyisempään suuntaan.

Kävimme viikonloppuna kaupungilla ja piipahdin H&M Homessa. Mukaan tarttui nuo kaksi murretun ruskean sävyistä tyynynpäällistä. Ehkä tuota sävyä voisi kuvailla myös ruosteiseksi kupariksi. Joka tapauksessa sävy toimii todella hyvin harmaan sohvan ja seinän kanssa. Annon samettityynynpäällinen minulla oli jo ennestään ja se sopikin kivasti näiden sävyjen kaveriksi. Koiran ulkoilutusreissulta tarttui mukaan kaunis marjainen oksa, joka on tällaisena vuodenaikana, omassa yksinkertaisuudessaan, täysin riittävä tuomaan syksyn sävyjä sisustukseen.

 

syksyn murretut sisustussävyt olohuoneessa

 

Curro on tietysti aina mukana sisustuksessa 🙂 Sitä jos ketä muuten harmittaa nämä lokakuun sadekelit, haha! Pitäisi pojalle vissiin joku kurapuku ostaa, jotta ei vesikelit niin harmittaisi.

 

syksyn murretut sisustussävyt olohuoneessa syksyn murretut sisustussävyt olohuoneessa syksyn murretut sisustussävyt olohuoneessa  syksyn murretut sisustussävyt olohuoneessasyksyn murretut sisustussävyt olohuoneessa

 

Syksyssä minusta on kivaa juurikin nämä upeat murretut, hieman tummemmat sävyt. Ja nyt viimeistään voi muuten siirtyä jo kynttiläkauteen!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Syksyn murretut sävyt sisustuksessa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X