Tämän hetken trendikukka: Protea

Onko tutun näkönen kukka? Protea on nimittäin tämän hetken trendikukka ja blogien sekä instagramin suosikki! Eikä kyllä suotta, sillä onhan tuo kukka erittäin näyttävä ihan sellaisenaan. Oma proteani on vaalenpunainen ja valitsin sille kaveriksi vihreän suuren kukkasen (ja en nyt sitten muista yhtään mikä sen nimi oli, joten saa vinkata!) ja eukalyptuksen oksia.

 

kukka-asetelma

Ostin nämä kukat jo reilu viikko sitten ja tuo kimppuni näyttää vieläkin todella hyvältä maljakossa. Ehkä hieman proteassa on jo tummentumaa. Ajattelin kuitenkin josko kuivaisin kimpun! Kuivakukatkin ovat muuten nyt trendikkäitä, joten sinänsä tämä kimppu saisi vielä aika paljon jatkoaikaa 🙂

kukka-asetelma

Tykkään itse käydä meidän lähikukkakaupassa, mutta toki ostan kimppuja myös ruokakaupasta. Nyt kesällä kannattaa poimia myös luonnonkukkia ja luoda niistä kaunis kimppu pöydälle. Itse ajattelin ainakin juhannukseksi poimia kukkaset omin käsin ja tehdä jonkun näyttävän juhannuskimpun.

kukka-asetelmakukka-asetelma

Ruskea maljakko on ostettu kirpparilta ja olenkin tykästynyt kovasti maanläheisiin sävyihin. Maljakossa on ihanaa kontrastia meidän vaaleaan kotiin.

Toivotan jo tässä vaiheessa oikein mukavaa juhannusta kaikille! Toivotaan, että kelit suosivat kaikkia juhannuksen viettäjiä 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Kommentit (2)

eikö tuo viheriä kasvi oo ihan villiporkkana tai ainakin joku siitä läheltä

Hmmm, varsi on kyllä aika jämäkkä. Mutta voi toki ollakin!

Kommentoi juttua: Tämän hetken trendikukka: Protea

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X