Tv-tason pelkistetty sisustus – kevyt makramee ja vahakukkakimppu

Ostin Dubain reissulta kuvassa näkyvän siron makrameen, jonka laitoin nyt tv-tason viereen roikkumaan. Tässä oli aikaisemmin messinkirenkaaseen tekemäni kranssi, mutta nyt oli jo kiva vaihtaa jotain kevyempää ja keväisempää tyyliä sisustukseen. Ajattelin myös, että makramee voisi sopia terassille, kunhan pääsen sisustamaan sen kesäkuntoon. Vielä en kuitenkaan jaksa tuolla pakkasessa hytistä sisustamassa 🙂

 

makramee

 

Minulla on aikaisemminkin ollut perinteisempi makramee, mutta myin sen muuton edessä eteenpäin. Tykkään tämän makrameen tyylistä, kun siinä on mukana puuta ja messinkiä. Myös Cirkus -blogin Johannan moderni keramiikkaryijy/makramee on todella kiva!

 

makrameetv-taso

 

Torstaina kirjoittelin ylhäällä näkyvästä vahakukasta, jonka runsaasta oksasta sain tehtyä useamman asetelman. Tämän pisimmän oksan pistin tähän isoon maljakkoon ja se näyttää todella kivalta tv-tasolla. Postauksesta ”Kaunis vahakukka on täydellinen talvikimppu” voi kurkkia lisää kuvia.

Tv-tasoa on mielestäni hieman hankala sisustaa ja ylipäätänsä musta telkkari on aika tylsä kuvattava ja katsottava. Meille nyt kuitenkaan ei ole vielä hankinnassa uutta telkkaria, mutta haaveena olisi itsellänikin televisio jonka ruudusta saisi telkkarin kiinni ollessa tehtyä taulun. Itse tykkään pitää tv-tason sisustuksen mahdollisimman kevyenä. Juurikin kukkamaljakko tms. on ainakin tähän meidän tasolle aivan riittävä.

Nyt ulkoilemaan!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // hurmaavanvalkeaa@gmail.com

 

Kommentit (2)

Kaunis, ja hieman erilainen makramee. Pitäisi itsekin kokeilla, jos saisi loihdittua jotain. Materiaaleilla voi tosiaan leikitellä niidenkin kanssa.

Kiitos! Tämä olisikin varmasti helppo toteuttaa myös ihan itse!

Kommentoi juttua: Tv-tason pelkistetty sisustus – kevyt makramee ja vahakukkakimppu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X