Unelmissa täydellinen sohva

Minulla on täällä kuulkaas kauhea sohvakuume! Meillä on tällä hetkellä Ikean Karlstad -sohva, joka alkaa vedellä aikalailla viimeisiään. Sohva on palvellut meitä hyvin jo seitsemän vuotta, ja on toiminut hyvin koiraperheessä. Nyt olen kuitenkin täysin uuden sohvan tarpeessa! Olen joutunut ottamaan tästä vanhasta sohvasta jo selän takana olevat pehmustetyynyt pois, sillä en pysty enää syöttämään vauvaa, jos nojailen niihin. Asento on sen verran huono, eikä tukea selälle löydy yhtään. Nyt siis sohva komeilee täällä ilman selkänojia niin, että takanojaa peittää ainostaan harmaa viltti. On siis aika uuden sohvan!

Dilemma syntyy kuitenkin siitä, että tarkoitus olisi hankkia todella pitkäikäinen sohva, joka olisi oikean kokoinen ja mallinen myös mahdollisessa uudessa asunnossa. Eli liiaksi en haluaisi sohvaa mitoittaa juuri tähän asuntoon. Siksipä olen ihastunut moduuleista koostuviin sohvaratkaisuihin, joita pystyisi muokkaamaan ajan saatossa.

Tässäpäs syötävän ihania vaihtoehtoja, jotka voisin kotiuttaa milloin vain! Näistä vaihtoehdoista löytyy muunneltavuutta ja kaikki ovat kotimaisia vaihtoehtoja.

Adea Band

Tämä Adean ihanuus ei paljon perusteluja kaipaa. Muunneltavuutta löytyy ja tyylikkyyttä. Haluaisimme sohvan jossa voi rennosti löhöillä ja ottaa rennosti. Myös istuinsyvyys voisi olla normaalia syvempi.

 

adea band sohva

Kuva lainattu: Adea

adea band sohva

Kuva lainattu: Adea

 

adea band sohva

Kuva lainattu: Adea

 

Hakola Cosy

Pidän kovasti Hakolan sohvien muotokielestä. Sohvien sirous miellyttää kovasti omaa silmääni. Nuo sohvan jalat on muuten ihanat!

 

hakola cosy sohva

Kuva lainattu: Hakola

 

Hakola Lazy

Tämä laiskanlinna olisi aika makoisa. Tästä mallista löytyy juurikin tuota istuinsyvyyttä.

 

Kuva lainattu: Hakola

 

Kuusilinna Tuuli Divaani

Tässä Kuusilinnan divaanissa on myös ihanan siro tunnelma. Se syntyy varmasti noista kauniin keveistä jaloista! Pidän kovasti myös kapeista käsinojista. Tämä on kyllä kauniin tyylikäs divaani-malli. Kuusilinnalta löytyy myös todella kauniita moduulisohvamalleja. Täytyy perehtyä niihin vielä enemmän.

 

kuusilinna tuuli divaani-sohva

Kuva lainattu: Kuusilinna

 

Shapes Sky

Kotimaisen Shapesin Sky-sohva on myös muunneltavissa oleva ihanuus. Tätä mallia olen kuullut myös kovasti kehuttava. Todella kaunis sohva!

 

shapes sky sohva

Kuva lainattu: Shapes

 

Ainakin valinnanmäärää on riittäviin. Tästä täytyy lähteä nyt vain testailemaan eri vaihtoehtoja, ja sen mukaan lähteä etenemään projektissa. Valinnasta tulee olla sataprosenttisen varma, sillä mikään halpa investointi uusi sohva ei kuitenkin ole. Uskon kuitenkin, että satsaus laadukkaaseen sohvaan kannattaa pitkällä tähtäimellä.

Sohva asia tulee siis etenemään pikku hiljaa. Palataanpas taas myöhemmin asiaan 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Unelmissa täydellinen sohva

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X