Uutta kotona: Fritz Hansen, Drop-tuoli

fritzhansen

 

Siinä se meidän uusi tuoli-ihanuus nyt on! Eli Arne Jacobsenin suunnittelema ja Fritz Hansenin uudelleen tuotantoon ottama Drop-tuoli 😀 Ah! Tuoli hankittiin tämän syksyn Design Market-tapahtumasta ja paikkansa se löysi keittiön pöytäryhmästä. Mielestäni tuo väri on omalla tavallaan varsin hurmaava! Tuntuu, että se nauraisi koko ajan, ja se on ikään kuin huutomerkki tuossa keittiön ruokailutilassa 😀

Meillä täällä kotona on aika paljon valkoista ja melko seesteisiä värivalintoja, joten tämä punaisen oranssi tuoli rikkoo mukavasti vaaleaa tunnelmaa. Tykkään ihan hirmuisesti tästä uudesta tulokkaasta. Myönnän, tuolit, tyynyt, ja valaisimet ovat tämän naisen heikkous, haha! Onneksi vielä oli yhden tuolin mentävä rako tässä huushollissa!

 

fritzhansen

fritzhansen

fritzhansen

fritzhansen

 

Drop-tuoli näyttää kyllä tosi kauniilta tuota vaaleanharmaata seinää vasten! Pyörittelin tuolia näissä kuvissa hieman eri paikoissa, mutta lopulta tuoli jäi nyt tuohon päätyyn. Se on muuten yllättävän tukeva! Ei mikään kevyt kaveri. Myös istuttavuus on erinomaista luokkaa. Tästä voit vielä katsomassa tämän vuoden Design Market tunnelmia.

Kivaa alkavaa viikkoa!

Seuraatko jo näitä? instagram // facebook // pinterest // styleroom

 

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Uutta kotona: Fritz Hansen, Drop-tuoli

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X