Valoisa ystävänpäivä sisustus

Ihanaa ystävänpäivää <3 Mikäs kauniimpaa kuin auringonpaiste ja valoisa koti! Me lähdetään ainakin Curron kanssa pitkälle ystävänpäivälenkille 🙂 Vaikka ystävänpäivää juhlitaankin tänään, niin me otimme pienen varaslähdön ystävänpäivän viettoon, ja suuntasimme viikonloppuna Haikon kartanoon. Ainakin instagramin seuraajat huomasivat aurinkoiset kuvat Porvoosta ja tunnelmallisesta Haikon kartanosta. Oli kyllä ihana miniloma.

Kotiin loin ystävänpäivätunnelmaa nappaamalla ruokapöydän kukka-asetelmasta muutaman kukkaoksan myös olohuoneen Cooeen designin pallovaaseihin. Välillä on kiva ottaa tällaisia ”ylivaaleita” kuvia, varsinkin kun pitkästä aikaa sai kuvailla huone tulvillaan valoa. Käänsin muuten By Lassenin Twin -pöydän levyn toisin päin. Tuo puupinta on myös kyllä todella kaunis!

 

olohuoneessa yksinkertainen kukka-asetelma by lassenin sohvapöydällä olohuoneessa yksinkertainen kukka-asetelma by lassenin sohvapöydällä olohuoneessa yksinkertainen kukka-asetelma by lassenin sohvapöydällä olohuoneessa yksinkertainen kukka-asetelma by lassenin sohvapöydällä

 

Aurinkoista ja ihanaa ystävänpäivää vielä kaikille!

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest

Kommentit

Kommentoi juttua: Valoisa ystävänpäivä sisustus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X