Yksinkertaiset kukka-asetelmat: herkät eukalyptuksen oksat

Meillä on tässä lähellä tosi kiva kukkakauppa, josta olen nyt pariin otteeseen ostanut eukalyptuksen oksia ja muuta pientä nättiä. 1-vuotis syntymäpäiville ostin taas kukkakaupastamme nipun erilaisia eukalyptuksen oksia sekä neilikoita.

Ruokalutilan nurkkauksessa minulla on suuri lasimaljakko johon ostan yleensä jotain korkeaa kukkaa tai jotain vihreää oksaa. Nyt muodissa olevat pampaheinät sopivat tuohon myös todella hyvin, mutta minulle ovat riittäneet ulkoilureissulta kerätyt luonnonheinät, jotka sopivat oikein nätisti kultaiseen Be&Liv maljakkoon.

 

helppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksistahelppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksistahelppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksista

 

1-vuotisjuhlien väriteema oli kulta. Meillä oli kultainen ilmapallo, banneri ja muita pieniä yksityiskohtia. Niinpä tein herkkupöydälle yksinkertaisen neilikka-eukalyptus asetelman, joka tietysti piti koota kultaiseen maljakkoon 🙂 Tämä käytössä ollut maljakko on muuten kirppislöytö ja siinä on oikea kultaus päällä.

 

helppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksistahelppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksistahelppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksista

 

Kolmannen eukalyptusasetelman tein olohuoneen mustan Lundia hyllyn päälle. Tähän ostin enemmän lehtimäisempiä eukalyptuksen oksia, joissa oli kukinto oksan päässä. Nämäkin olivat todella kivat hyllyn päällä.

 

helppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksistahelppo kukka-asetelma eukalyptuksen oksista

 

Eukalyptuksen oksat ovat siitä kivoja, että ne kestävät kauan aikaa ja näyttävät pitkään hyviltä. Lisäksi niiden hento tuoksu on ihana!

 

Ei muuta kuin kukkakaupan kautta viikonlopun viettoon 🙂

 

Seuraatko jo näitä?  instagram // facebook // pinterest // [email protected]

Avainsanat

Kommentit

Kommentoi juttua: Yksinkertaiset kukka-asetelmat: herkät eukalyptuksen oksat

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X