Ihmiset Tilaajille

Aino-Kaisa Saarinen pyrkii takaisin huippukuntoon: Haluaa näyttää, että äitinäkin voi menestyä

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saariselle kisakuntoon pääseminen on ollut nyt työlästä. Tuore äiti ei kuitenkaan anna periksi: Aino-Kaisa haluaa todistaa, että hänestä on edelleen huippu-urheilijaksi.

Punavalkoinen sifonkihuivi leijailee kevyesti alaspäin.

Amanda-vauvan silmät tapittavat huivia, kun se laskeutuu hänen kasvoilleen. Kun isä Tom Gustafsson nostaa huivin, tytön suu leviää hymyyn ja kädet huitovat ilmaa. Uudelleen, Amanda viittoo.

Yksi Suomen tunnetuimmista hiihtäjistä, Aino-Kaisa Saarinen katselee miehensä ja esikoistyttärensä touhua.

Huivin alle piiloutuminen on tämän hetken ykkösleikki. Isä saa entisenä koripalloilijana tiputettua huivin tarpeeksi korkealta.

Isällä ja tyttärellä on ollut alusta asti tiivis suhde. Tom jäi viime syksynä vanhempainvapaalle, ja Aino-Kaisa lähti pyrkimään takaisin hiihdon huipulle oltuaan poissa vain lyhyen äitiysloman.

Viime kuukaudet Aino-Kaisa on elänyt jälleen tiukkaa treeniarkea. Tavoite on selkeä: ensi viikolla alkavat Lahden kotikisat ja mitali sieltä.

Harjoittelun ja perhe-elämän yhdistäminen ei ole käynyt kivuttomasti. Perfektionistiksi tunnustautuvan Aino-Kaisan on ollut vaikea hyväksyä, että pienen lapsen kanssa kaikki ei mene suunnitellusti.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.