Ihmiset

Anna: Lähes 19 vuoden avioliiton päättyminen oli näyttelijä Anna-Leena Sipilälle sokki: ”Toinen ei koskaan sanonut, että asiat olisivat huonosti”

Näyttelijä Anna-Leena Sipilän, 55, pitkä avioliitto päättyi kesällä yllättäen. Vielä viikkoa ennen Anna-Leena kirjoitti Facebookiin rakkaudentäyteisen postauksen, Anna-lehti kirjoittaa.

Se oli rakkauden huumaa. Anna-Leena Sipilä oli tuntenut Johanneksen yhdeksän kuukautta, kun pari meni naimisiin. Rakastavaiset saivat yhteisen tyttären, Stellan.

Tänä kesänä lähes 19 vuotta kestänyt avioliitto päättyi. Ero oli sokki, Anna-Leena kertoo uudessa Annassa. Vielä viikkoa ennen eroa hän kirjoitti Facebookissa, miten onnellinen hän oli täysi-ikäiseksi tulleesta liitostaan.

”Koin eläneeni hyvässä liitossa, toinen ei koskaan sanonut, että asiat olisivat huonosti. Puhuimme aina paljon. Luotin, että sellainen olisi tullut esille”, Anna-Leena sanoo Annassa.

Erosta järkyttyneenä Anna-Leena vetäytyi muutamaksi päiväksi mökille Bambi-villakoiransa kanssa. Hän ei olisi aluksi halunnut kertoa erosta julkisesti ollenkaan. Mutta lopulta somejulkaisusta seurasi paljon hyvää. Anna-Leena sai viestejä ihmisiltä, jotka olivat kokeneet saman.

”Kun tuntui, että olin pudonnut sata metriä syvään kaivoon, jokainen ystävän lohdutus tai tuntemattoman viesti toi millin lisää maata jalkojen alle. Ihmiset, jotka olivat keittiöni lattialla itkeneet samassa tilanteessa kuin itse yllättäen olin, olivat myös tukenani”, Anna-Leena kertoo Annassa.

Anna-Leena Sipilä ei ole menettänyt uskoaan rakkauteen

Anna-Leena näyttelee syksyllä Keski-Uudenmaan teatterissa Salasaaren salanäytelmässä. Kun hän meni kesän jälkeen näytelmän harjoituksiin, hän kertoi olevansa henkisesti haperossa tilassa. Hän haluaa kuitenkin pysyä optimistisena.

”Toiveikkuus on onneksi myös sellainen voima, joka minussa on ollut vahvana. Olen yrittänyt vaalia sitä, mutta en ole väistellyt hankaliakaan tunteita”, Anna-Leena kertoo Annassa

Totuteltuaan uuteen elämäntilanteeseen Anna-Leena on huomannut nauttivansa yksinolosta ja saaneensa seuraa ystävistä. Hänestä on mukavaa mennä omien menojen mukaan.

Anna-Leena on myös innostunut uusista harrastuksita. Kun Facebookissa kutsuttiin pelaamaan alan ihmisten kanssa höntsäpesäpalloa, Anna-Leena lähti mukaan, vaikka oli pelannut sitä viimeksi koulussa. Hän ilmoittautui myös viikonlopun bändikurssille soittamaan bassoa ja rumpuja ensimmäistä kertaa elämässään.

Anna-Leena pitää elämänohjeenaan äitinsä sanoja: kaikesta selviää aina jollain tavalla ja usein muutokset johtavat hyviin asioihin. Anna-Leena ei ole menettänyt uskoaan rakkauteen.

”Kun tästä hetken tokenen, uskon, että olen rakkauteen valmis. Olen huomannut, että pitkän suhteen jälkeen pitää harjoitella, että osaa katsoa taas ihmisiä sillä silmällä”, hän sanoo Annan jutussa. 

Lue myös Annan juttu: Näyttelijä Anna-Leena Sipilä toipuu yllätyserosta: ”Koin eläneeni hyvässä liitossa”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Anna: Lähes 19 vuoden avioliiton päättyminen oli näyttelijä Anna-Leena Sipilälle sokki: ”Toinen ei koskaan sanonut, että asiat olisivat huonosti”

Sinun täytyy kommentoidaksesi.