Arja Koriseva

Anna: Arja Koriseva paljastaa, mikä on hänen ja Pekka-puolison 30-vuotisen suhteen salaisuus: ”Ihastuksen voi herättää aina uudestaan”

Arja Koriseva uskoo, että pienet teot arjessa saavat kipinän säilymään parisuhteessa, kirjoittaa Anna-lehti. 

Arja Koriseva, 57, listaa uudessa Anna-lehdessä, mitkä asiat ovat olleet hänen ja hänen miehensä Pekka Karmalan parisuhteen tukijalkoja. Yhteistä matkaa on kestänyt jo 30 vuotta.

”Anteeksi pyytäminen ja antaminen ovat perusta pitkälle suhteelle. Tunnustan, että mieheni Pekka on ollut tunteiden käsittelemisessä nopeampi kuin minä; kun vielä itse prosessoin ja marttyyroin, hän on jo valmis pyytämään tai antamaan anteeksi”, Arja sanoo Annassa.

Arja Koriseva: Yhteinen aika vahvistaa parisuhdetta

Pariskunta on kasvanut yhteen paitsi puolisoina myös vanhempina. Arjan ura tosin on välillä vaatinut puolisolta joustoa ja sitä, että Pekka on ollut läsnäoleva isä parin kolmelle lapselle.

Nykyisin enää perheen kuopus Verna, 15, asuu kotona. Perheen vanhemmat lapset Karla, 22, ja Patrik, 27, ovat muuttaneet jo omilleen.

”Olemme alusta asti huolehtineet siitä, että meillä on kahdenkeskeistä aikaa, jonka järjestämistä on helpottanut lasten tulo pitkällä aikavälillä. Olemme saaneet kasvaa viisihenkiseksi perheeksi rauhassa”, Arja sanoo Annassa.

Yhteiset kiinnostuksen kohteet ja yhteinen vapaa-aika onkin ollut Arjalle ja Pekalle tärkeä, suhdetta vahvistava asia. Annassa Arja kertoo, että pariskunta harrastaa yhdessä muun muassa tennistä, laskettelua, melomista ja patikointia.

Tärkeää suhteen kipinän säilymiselle on Arjasta myös se, ettei toista pidä itsestäänselvyytenä.

”Uskon, että ihastuksen voi herättää toisessa aina uudestaan pienillä arjen teoilla, pukeutumalla viehättävästi ja huolehtimalla omasta ulkonäöstään. Ei voi vain ajatella, että kyllä tuo minusta tykkää!”

Lue myös: Yli 20 vuotta naimisissa ollut Arja Koriseva Seurassa: ”On tehtävä töitä, jotta suhde säilyy”

Arja Koriseva ja puoliso Pekka Karmala

Arja Koriseva ja puoliso Pekka Karmala syyskuussa 2011.

Ei tyhjän pesän syndroomaa

Vaikka kaksi Arjan ja Pekan lapsista on jo muuttanut pois kotoa, tyhjentyvän pesän syndrooma ei ole iskenyt Arjaan. Sen sijaan hän on iloinnut, kun jälkikasvu on levittänyt siipensä ja lähtenyt koettelemaan niitä maailmalle.

”Kun he alkavat aikanaan perustaa omia perheitään, uskon kotipesämme kasvavan entistä täydemmäksi ja moninaisemmaksi.”

Perhe pitää tiiviisti yhteyttä. He lähettelevät toisilleen yhteisessä WhatsApp-ryhmässä viestejä melkein joka päivä. Arja, Pekka ja lapset myös näkevät toisiaan usein.

”On ihanaa, että he kaikki ovat edelleen valmiita harrastamaan eri urheilulajeja kanssamme ja lähtemään vielä joillekin reissuillekin mukaan”, Arja kertoo Annassa.

Lue myös Annan juttu: Arja Korisevalla on keinonsa, joilla liekki palaa pitkässäkin liitossa: ”Ei voi vain ajatella, että kyllä tuo minusta tykkää!”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Arja Koriseva paljastaa, mikä on hänen ja Pekka-puolison 30-vuotisen suhteen salaisuus: ”Ihastuksen voi herättää aina uudestaan”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X