Ihmiset Tilaajille

Erika Vikman sulkee korvansa pahoilta puheilta: ”En kaipaa tuntemattomien hyväksyntää”

Vaikka laulaja Erika Vikman, 25, haluaa jonain päivänä äidiksi, hän tietää, ettei perusta perhettä nykyisen miesystävänsä Dannyn, 75, kanssa. 

Ensin siirtyivät hammasharja ja muut kauneudenhoitotuotteet. Sen jälkeen vaatteita. Ajan myötä myös muita tavaroita, yhä enemmän ja enemmän.

Lopulta laulaja Erika Vikmanin, 25, vaaterekit ja meikkipöytäkin olivat muuttaneet Tampereelta Kirkkonummelle Dannyn eli Ilkka Lipsasen, 75, omakotitaloon. Oli tullut aika asennoitua uuteen elämäntilanteeseen. Loikkaus avoliittoon oli käynyt lähes huomaamatta.

Erika ei ole aiemmin asunut toisen kanssa, joten muutoksessa on totuttelemista. Hän ei esimerkiksi aiemmin ollut innokas ruoanlaittaja tai siivooja.

”Elämänhallintani oli vähän hukassa. Nyt asuessani toisen kanssa haluan­ kunnioittaa häntä ja yritän olla yhtä järjestelmällinen puuhissani kuin kumppanini. Olen huomannut, että itsekkyyteni on karsiutunut. Asioissa täytyy tulla toista vastaan.”

Lue myös: Seura listasi Dannyn elämän naiset: 4 ylitse muiden

Erikan ensirakkaus

Kun suhde Erikaa 50 vuotta vanhemman Dannyn kanssa alkoi, Erikalla ei ollut teini-ihastuksia lukuun ottamatta juuri kokemusta lemmenasioista.

Haluatko lukea tilaajille tarkoitettuja artikkeleita?

Yhdellä tilauksella saat käyttöösi Kotiliesi digi -palvelun ja ainutlaatuisia sisältöjä neljästä inspiroivasta aikakauslehtibrändistä: Kotiliesi, Deko, Maalla ja Kotiliesi Käsityö. Hintaan sisältyy myös Kotilieden näköislehti.

Jos olet jo tilaaja, .

Tiesithän, että Kotilieden jatkuva tilaus sisältää myös Kotiliesi digi -palvelun lukuoikeuden.