Abreu kertoo Annassa uupumuksestaan: ”Kadehdin Big Brotherin osallistujia”

Muusikko Abreu eli Anna Heiskari, 29, kertoo Annassa burnoutistaan, josta toipuminen on vaatinut lähes kaiken laittamista uusiksi.

Muusikko Abreu eli Anna Heiskari paloi loppuun muutama vuosi sitten. Silloin tilanne vyöryi päälle salavalasti, eikä Anna pystynyt tekemään töitä kunnolla muutamaan kuukauteen, kertoo Anna-lehti.

Lue lisää: Unelma omasta leipomosta muuttui painajaiseksi, 80 tunnin työviikko poltti nuoren yrittäjän loppuun

”Lepäsin, kävin terapiassa ja toivuin”, artisti muistelee Anna-lehden jutussa.

Mutta tänä syksynä Anna huomasi taas orastavaa uupumista Big Brotheria katsellessa.

”Huomasin kadehtivani ihmisiä, jotka suljetaan yhteen tilaan viikkokausiksi ja ulkopuoliset tahot kertovat heille kaiken, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä”, hän sanoo Anna-lehden jutussa.

Anna Abreu muutti maalle

Annan uupumusta helpottaa luonto, kertoo Anna-lehti. Artisti muuttikin pari vuotta miehensä Lauri Heiskarin kanssa pois Helsingistä, koska Anna huomasi kaipaavansa luonnon rauhaa. Kaupungin hektisyys ahdisti.

Lopulta pitkien etsintöjen jälkeen koti löytyi pellon laidalta Espoosta.

”Haluan olla rauhassa ja pystyä kuuntelemaan linnunlaulua. Lenkkeilen metsässä koirieni Hannibalin ja Myyn kanssa. Nautin siitä, että saan katsoa kotini ikkunoista avaraa maisema suoraan luontoon eikä ympärillä ole muita ihmisiä”, hän sanoo Annassa.

Musiikin parissa työskentelevänä äänettömyys tekee välillä hyvää.

”Luonnossa parasta on hiljaisuus ja se, että siellä voin olla yksin. Mitä hektisemmäksi työtahtini menee, sitä enemmän tarvitsen luonnon rauha”, muusikko sanoo Anna-lehden jutussa.

Luonto ja keskustelu auttaa

Luonnon lisäksi terapia auttaa. Anna kertoo käyvänsä epäsäännöllisesti juttelemassa terapiassa aina silloin, kun paine on kasvanut liian suureksi. Terapia auttaa ahdistukseen.

Lue lisää: Tunnista stressin oireet – 3 rentoutumiskeinoa eri stressityypeille

”On ihanaa, kun joku kuuntelee ajatuksiani ja purkaa ne kanssani auki. Olen aina ollut hyvä analysoimaan itseäni, mutta terapeuttini mukaan teen sitä aivan liikaa. Tuntosarveni sojottavat ilmassa jatkuvasti. Terapiassa olen oppinut ottamaan iisimmin”, hän sanoo Annassa.

Anna kertoo, että keskustelu ammattilaisen kanssa asettaa myös asioita oikeanlaiseen perspektiiviin: elämässä tärkeintä ei ole Spotifyn ja kuuntelijamäärien kyttääminen. On turhaa mitata omaa menestystään luvuilla tai vertailemalla itseään muihin.

”Jos musaa tehdessäni pohdin, että tuleeko tästä hitti, siitä tulee satavarmasti keskinkertaista kuraa. Siksi on parempi keskittyä fiilikseen ja antaa sen viedä mukanaan.”

Lue myös Annan juttu: Burnoutin kokenut muusikko Abreu: ”Elämääni hallitsivat yltiöterveellinen ruokavalio ja kurinalainen treenaaminen”

Avainsanat

Keskustelu

Jewell køb din juventus fodboldtrøje online på sportmaster fodboldtrøjer med tryk.dkvi tilbyder juventus hjemmebanetrøjer; udebanetrøjer og 3trøjer
med originalt tryk til både børn VUQDe

Jared juventus cristiano ronaldo #7 tredje sæt børn 2020 kortærmet (+ korte
bukser)208,07dkk 520,22dkk ekslmoms: 2020 fodboldtrøjer 2020,07dkk Kandy

Kommentoi juttua: Abreu kertoo Annassa uupumuksestaan: ”Kadehdin Big Brotherin osallistujia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X