Anna: Erja Häkkinen tutustui kumppaniinsa jo vuosia sitten, mutta pari ei asu yhdessä: ”Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä”

Erja Häkkinen on asunut Monacossa jo vuosia eikä suunnittele muuttoa, kertoo Anna-lehti. Koska lapset viihtyvät ja Erjan vuosien kaukosuhde tuntuu edelleen hyvältä, syytä muutolle ei ole.

Erja Häkkinen on asunut Monacossa jo 25 vuotta. Suomeen tullessaan hän asuu useimmiten miesystävänsä Mika Karttusen luona, Anna-lehti kertoo.

Lue myös: Erja Häkkinen on elänyt jo yhdeksän vuotta etäsuhteessa: ”Miesystäväni toivoo näkevänsä minua jatkossa useammin Suomessa”

Pari tutustui toisiinsa jo 2000-luvun puolessa välissä, kun Erja juonsi Miljonääri-Jussi -ohjelmaa ja Mika oli tuotantotiimissä. Kumpikin oli silloin tahoillaan varattu. Mikan avioeron jälkeen kymmenisen vuotta sitten pari tapasi uudestaan yhteisten ystävien kautta.

”Olemme hyvin samanlaisia ihmisiä. Luemme kirjoja, katsomme elokuvia ja pelaamme yhdessä tennistä. Meillä on hyvä arki ja rutiinit”, Erja Häkkinen kertoo Annan haastattelussa.

Yhdessä pari ei kuitenkaan asu. Se ei ole Erjan mielestä pitkän suhteen mittari.

”Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä. On aivan turha miettiä, millaista olisi, jos näkisimme toisemme koko ajan. Joko meillä olisi asiat vielä paremmin tai yhdessäolo alkaisi ärsyttää. Se on pelkkää jossittelua. Kun ei ole toisenlaisesta kokemusta, ei voi verrata”, Erja sanoo Annassa.

Erja Häkkinen: Monaco on kotimme

Erja kertoo, että ihmisillä on tapana udella, milloin hän aikoo muuttaa pois Monacosta. Kysymys hämmästyttää joka kerta.

”En osaa oikein edes reagoida kysymykseen”, Erja sanoo Annassa.

”Olen nyt valtavan tyytyväinen kaikkeen siihen, mitä minulla on. Miksi minun pitäisi tehdä jokin muutos elämässäni? Hugo aloittaa syksyllä opinnot Rotterdamissa, ja Ainalla on koulua jäljellä vielä ainakin kolme vuotta Monacossa. Siellä on kotimme.”

Lue myös Anna.fi: Erja Häkkinen patisti Hugo-poikansa Suomeen armeijaan: ”Armeija on mielestäni hyvä koulu miehille”

Erjan lapset Hugo, 20, ja Aina, 15, ovat avioliitosta entisen F1-kuljettaja Mika Häkkisen kanssa. Heidän onnellisuutensa on elämässä etusijalla. Erjalle on kuitenkin tärkeää ajatella myös itseään ja pitää itsensä kaikilla tavoin hyvässä kunnossa.

”Lentokoneessa neuvotaan vaaratilanteessa pukemaan happimaski ensiksi itselle ja sitten vasta lapsille. Elämässä pätee sama. On pidettävä huolta, jotta itse jaksaa olla avuksi”, Erja sanoo Annassa.

Lue myös Annan juttu: Kymmenen vuotta etäsuhteessa elänyt Erja Häkkinen: ”Emme ole Mikan kanssa koskaan viettäneet pitkiä aikoja yhdessä”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Erja Häkkinen tutustui kumppaniinsa jo vuosia sitten, mutta pari ei asu yhdessä: ”Emme ole koskaan viettäneet pitkää aikaa yhdessä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X