Piritta Hagman

Anna: Eronneet Niklas ja Piritta Hagman asuvat yhä yhdessä

Piritta ja Niklas Hagmanin avioerosta tuli virallinen joulukuussa, mutta ex-pariskunta asuu edelleen yhdessä, kertoo Anna-lehti.

Niklas, 39, ja Piritta Hagman, 39, asuvat edelleen yhdessä, vaikka avioerosta tuli virallinen joulukuussa.

”Monet ulkopuoliset eivät ymmärrä tätä ratkaisua yhtään. Ystäväpiirissäkin ihmiset ovat välillä ihmetelleet, olemmeko me eronneet vai emme. Että mikä tämä meidän kuvio on”, Piritta kertoo Annassa.

Syy ei ole raha.

”En ikinä asuisi kenenkään kanssa rahan takia. Minun taloudellinen tilanteeni on vakaa. Arkeni pyörii hyvin nykyisillä tienesteilläni”, Piritta sanoo jutussa.

Piritta on äitiysfysioterapeutti ja lantionpohjan fysioterapeutti ja työskentelee omassa yrityksessään.

Lue myös: Ero tuli? – Nämä asiat yllättävät liiton päättymisen jälkeen

Pirittalle on tärkeää ”erota hyvin”

Piritta haluaa hoitaa eron mahdollisimman vastuullisesti. Se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Niklas ja Piritta kohtelevat toisiaan hyvin ja pysyvät mahdollisimman hyvissä väleissä niin, että perhekokonaisuus toimii eron jälkeenkin.

”Vaikka toinen tekisi jotakin minua loukkaavaa, yrittäisin jättää sen omaan arvoonsa ja pyrkisin silti itse kohtelemaan häntä edelleen kunnioittavasti ja hyvin. Lasten takia”, Piritta sanoo Annan jutussa.

Piritalla ja Niklaksella on kolme lasta. Lukas on 11-, Lila 9- ja Eliana 6-vuotias.

Niklas ja Piritta Hagman sekä lapset

Niklas ja Piritta Hagman ja lapset Lukas, Lila ja Eliana.

Piritta sanoo tottuneensa muutenkin tekemään asiat tavalla, joka tuntuu hänestä oikealta – ymmärsi ympäristö ratkaisut tai ei.

”Me nyt olemme tällaisia. Eroamme hyvin hitaasti. Aina en ole halunnut määritellä itsellenikään sitä, missä mennään”, Piritta sanoo Annassa.

Yhdessä asuminen eron jälkeen ei Pirittan mukaan sinänsä liity hyvään eroon. Pirittan mielestä on päivänselvää, että jos jompikumpi löytää uuden kumppanin, kumppanin löytänyt lähtee yhteisestä kodista.

Mutta juuri nyt tämä tapa sopii heille.

”Meillä kummallakaan ei ole kiire mihinkään. Tulemme todella hyvin toimeen, ja tykkäämme toisistamme yhä. Niklas on fantastinen tyyppi ja ihana mies. Hän on loistava isä ja lasten jälkeen tärkeimpiä ihmisiä elämässäni. Edelleen”, Piritta kertoo jutussa.

Lue myös: Avioliitto kriisissä ja avioero uhkaa? Tunnista kriisi ja hae apua ajoissa

Apua parisuhdeterapiasta?

”En edelleenkään periaatteessa haluaisi erota, mutta joskus on parempi päästää irti”, Piritta sanoo Annassa.

”En halua olla suhteessa, jossa emme pysty antamaan toisille kaikkea sitä, mitä toinen tarvitsee. Sen asian kanssa pitää tehdä rauha ja joko sallia toisen saada se jonkun toisen kanssa tai kasvaa ja muuttua itse niin, että kenties jossakin kohtaa pystyykin antamaan toiselle sen”, Piritta sanoo jutussa.

Piritta korostaa, että eroprosessi on edelleen kesken – eikä ero ole välttämättä lopullinen.

Niklas ja Piritta ovat aiemmin aloittaneet parisuhdeterapian, joka jäi kesken arjen kiireissä. Piritta ei pidä mahdottomana ajatusta, että he vielä menisivät parisuhdeterapiaan.

”Olipa lopputulema mikä tahansa – elämä erillään tai vaikka se, että kymmenen vuoden päästä haluaisimme palata yhteen – tavoitteemme on pystyä olemaan mahdollisimman tasapainoisia ja turvallisia vanhempia. Siihenkin saa apua parisuhde- ja perheterapiasta”, Piritta sanoo Annassa.

Lue Annan koko juttu: Avioeron jälkeen ex-miehensä kanssa yhä asuva Piritta Hagman: ”Ero ei välttämättä ole lopullinen”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Eronneet Niklas ja Piritta Hagman asuvat yhä yhdessä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X