Anna: Laulaja Irina elää vakaata perhe-elämää puolisonsa kanssa Heinolassa: ”Välillä minua ahdistaa se, ettei mikään muutu”

Laulaja Irina vetäytyy mieluummin kuin riitelee. Pitkän parisuhteen aikana hän on oppinut valitsemaan taistelunsa. Joskus elämän tasaisuus kuitenkin ahdistaa, kirjoittaa Anna-lehti.

Laulaja Irina, 45, on ollut yhdessä Henri-puolisonsa kanssa jo yli parikymmentä vuotta. Pariskunta asuu rivitalossa Heinolassa perheen 12- ja 9-vuotiaiden lasten kanssa. Perhe-elämä on onnellista, mutta Irina kertoo Anna-lehdessä välillä ahdistuvansa.

”Välillä minua ahdistaa se, ettei mikään muutu. Niinä hetkinä olen valmis muuttamaan kaiken! Sitten laskeskelen, että okei… Lapset on ja pysyy, miestäkään en ole vaihtamassa. Vaihdetaan koti! Myydään tämä ja muutetaan! Ja kuitenkin jäämme arpomaan niin pitkäksi aikaa, että se tunne menee ohi”, Irina sanoo Anna-lehden haastattelussa.

”Viimeksi värjäytin ja leikkautin hiukseni, kun en muutakaan voinut.”

Lue myös: Annika, 52, yllätyseron jälkeen: ”Opin, että voin olla yksin ja silti tosi onnellinen”

Irina nauttii vapaudesta

Irina kertoo Anna-lehden haastattelussa, että hän kokee olevansa vapaa, vaikka onkin naimisissa.

”Puolisoni on aina ymmärtänyt tätä ammattia, ja hänellä on omat vahvat ambitionsa. Kumpikaan meistä ei ole elänyt toisen kautta, eikä meillä ole ollut halua kahlita toista. Minulla on vapaus mennä ja tehdä, tietyissä raameissa.”

Sitoutuminen yhteen parisuhteeseen ei ole ollut ongelma.

”Varmasti jokainen kohtaa elämässään ihania ihmisiä ja kokee ihastumisia, mutta en ole koskaan ajatellut, että haluaisin vaihtaa miestä. Mulla on käynyt kauhean hyvä munkki. Olen aina kelvannut juuri sellaisena kuin olen, vaikken todellakaan ole maailmankaikkeuden helpoin puoliso.”

”Minun on helpompi olla hiljaa kuin puhua”

Irina kertoo Annassa kaipaavansa yksinoloa ja hiljaisuutta.

”Jotkut ovat ottaneet nokkiinsa siitä, kun olen kertonut tarpeestani olla yksin. On kyselty, miksi sitten olen hankkinut lapsia. No, kyllä joka ikinen ihminen kaipaa sitä, että saisi olla vaikka päivän tai jopa viikonlopun yksin kotona! Ei se sitä tarkoita, etteikö rakastaisi lapsiaan tai puolisoaan.”

Laulaja kertoo olevansa kiitollinen siitä, että puoliso on kestänyt myös ne hiljaisemmat kaudet.

”Olen konfliktien väistelijä ja lukittautuja, mikä on mielestäni inhottava ihmistyyppi. Rakastan tyttäreni tapaa räiskyä ja paukauttaa asiat suoraan! Se on minulle ihan uutta”, Irina sanoo Annassa.

”Minun on helpompi olla hiljaa kuin puhua. Tässä asiassa olen vähän kehittynyt, koska lasten kanssa kommunikointi on suoraa. Lapseni ovat nähneet kaikki puoleni, ja minusta se on hienoa. He ovat ainoat ihmiset, jotka saavat koko skaalan.”

Lue myös Annan juttu: Irina myöntää, että puhumattomuus parisuhteessa on hänen heikkoutensa: ”Onneksi puolisoni on kestänyt hiljaiset kauteni”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Laulaja Irina elää vakaata perhe-elämää puolisonsa kanssa Heinolassa: ”Välillä minua ahdistaa se, ettei mikään muutu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X