Anna: Maria Lund löysi uuden parisuhteen deittipalstalta: ”Naimisiin tahtoisin vielä mennä, mutta lapsia en halua lisää”

Taiteilijavanhempien tytär Maria Lund tottui lapsuudenkodissaan halitteluun, pusutteluun ja siihen, että rakastamisesta puhuttiin ääneen. Samaa hän on etsinyt omista parisuhteistaan. Nyt se tuntuu löytyneen, kertoo Anna-lehti.

Laulaja ja näyttelijä Maria Lund kertoo Anna-lehdessä olevansa onnellinen. Hän muutti helmikuussa kahden lapsensa kanssa Porvooseen miesystävänsä Jussin ja tämän teini-ikäisen pojan luo.

”Jussissa minuun teki vaikutuksen muun muassa se, miten hyvä isä hän on pojalleen. Oli tietysti valtava muutos, kun heidän kahden miehen huusholliinsa pamahti tällainen porukka”, Maria Lund sanoo Anna-lehden haastattelussa.

Koronan tuomista haasteista huolimatta uusi parisuhde kukoistaa. Marian aiemmat suhteet eivät kuitenkaan ole aina olleet yhtä hyviä.

Lue myös: Maria Lund Seurassa: ”Jos lopettaa itsetyydytyksen, himokin kuolee”

Maria Lund aiemmista parisuhteistaan

Maria Lund avioitui 22-vuotiaana näyttelijäkollegansa kanssa.

”Silloin uskoin, että this is it, tässä on loppuelämäni kumppani”, Maria muistelee Annassa.

Suhde ei kuitenkaan kestänyt ja päättyi eroon viisi vuotta myöhemmin. Marian lapset syntyivät avoliitossa muusikkomiehen kanssa, mutta sekään suhde ei kestänyt.

”Virheeni oli, etten aina pitänyt kiinni mielipiteistäni ja tuonut niitä julki. Aloin käydä keskusteluja omassa päässäni: jos sanon näin, hän vastaa noin. Lopulta en viitsinyt enää avata suutani”, Maria sanoo.

”Vaikka kuinka luulee tuntevansa kumppaninsa, toisen ajatuksia ei voi lukea. Koskaan ei voi varmasti tietää, mitä hän vastaa. Siksi kannattaa aina edes yrittää puhua. Muuten etäännytään.”

Lue myös Seura.fi: Danny ja Erika Vikman ovat eronneet – Erika kiittää Dannya kauniisti yhteisistä vuosista: ”Kiitos ihan kaikesta, etenkin rakkaudesta”

Uusi parisuhde löytyi seuranhakupalstalta

Puolitoista vuotta sitten Maria Lund laittoi ilmoituksen netin seuranhakupalstalle. Nykyinen miesystävä Jussi tuntui täyttävän kaikki taiteilijan vaatimukset. Alun viestittelyn ja soittelun jälkeen Maria kutsui miehen seuraamaan näytöstään.

”Paremmin tutustuttuamme kutsuin hänet seuraamaan näytöstä. Ajattelin, että on parasta lyödä kaikki faktat tiskiin: tällainen olen yksityisesti ja tämä on julkinen minäni. Jussi hyväksyi koko paketin. Hän on oikea aarre!” Maria kertoo Anna-lehden haastattelussa.

”Joissakin suhteissa olen tuntenut itseni yksinäisemmäksi kuin ollessani oikeasti yksin. Nyt rinnallani on ihminen, johon voin luottaa täysin.”

Maria kertoo, ettei kummankaan ole tarvinnut tehdä isoja kompromisseja suhteen eteen. Unelmat ovat yhteisiä ja arki rullaa. Mitä tulevaisuudessa on luvassa?

”Naimisiin tahtoisin vielä mennä, mutta lapsia en halua lisää. Sain omien lisäksi bonuslapsen ja lisäksi meillä on koira ja kissa. Eiköhän se riitä.”

Lue myös Annan juttu: Rakastunut uusperheen äiti Maria Lund: ”Nyt tunnen viimein samanlaista lämpöä ja läheisyyttä, jota vanhempieni välillä oli”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Maria Lund löysi uuden parisuhteen deittipalstalta: ”Naimisiin tahtoisin vielä mennä, mutta lapsia en halua lisää”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X