Kiti Kokkonen

Anna: Näyttelijä Kiti Kokkosta pidetään hauskana, mutta todellisuus on toinen: ”Se on vain pintaa”

Komedioiden vakikasvo Kiti Kokkonen saattaa ehkä vaikuttaa hömpältä ja hajamieliseltä. Totuus on kuitenkin toinen, Anna-lehti kirjoittaa. 

Putouksessa ja Tanhupallona nähty Kiti Kokkonen on näyttelijä, jota pidetään hauskana, pirskahtelevana komediennenä. Todellisuus on kuitenkin Anna-lehden mukaan hieman toinen.

Lue lisää: Kohdunpoiston läpikäynyt Kiti Kokkonen Annassa: ”Mietin, olenko epäonnistunut naisena”

”Vaikka saatan joskus vaikuttaa vähän hömpältä ja hajamieliseltä, suhtaudun asioihin kauhean vakavasti”, Kiti Kokkonen sanoo Annassa.

”Olen avoin enkä kauheasti tunne häpeää, joten minusta saa ehkä sen vaikutelman, että olen hauska. Se on kuitenkin vain pintaa, eräänlainen suojamuuri. Todellisuudessa olen vähän pessimistinen ja neuroottinen, suhtaudun kauhean vakavasti huumoriinkin. Päästän aika harvoja ihmisiä oikeasti lähelleni.”

Kiti Kokkonen suhtautuu tekemisiinsä kriittisesti

Myös riittämättömyys on Kitille tuttu tunne. Se näkyy siinä, että uuden kodin remppaamisessa tulee välillä tehtyä impulsiivisia valintoja, jotka myöhemmin kaduttavat. Jatkuva konkreettisten asioiden tekeminen tuo ainakin hetkellisesti tunteen, että on riittävän hyvä.

Kiti sanoo kohdanneensa riittämättämyyttä ajoittain myös työssään. Omiin tekemisiinsä hän suhtautuu hyvin kriittisesti. Se mieletön remppa -elokuvassa hän tuntee onnistuneensa – ainakin kerran.

”Elokuvassa on yksi niin älyttömän hauska kohtaus, että sitä katsoessa en tiennyt miten päin olisin ollut, minua nauratti niin”, Kiti sanoo Annassa.

Se mieletön remppa saa ensi-iltansa helmikuun puolessa välissä. Pääosissa ovat Kitin lisäksi stand up-koomikkona tunnettu Sami Hedberg.

Uusi musikaali jännittää: ”Saako esitys murskakritiikit vai ei?”

Valkokankaiden lisäksi Kiti Kokkonen on tuttu näky myös Peacockin teatteritiloissa. Kiti on työskennellyt Suomen Komediateatterin taiteellisena johtajana isänsä Ere Kokkosen kuoleman jälkeen.

Nyt uusimman produktion kanssa homma alkaa olla jo hyvin hanskassa. Ja hyvissä ajoin: Maailma on tehty meitä varten – musikaalin kantaesitykseen ja ensi-iltaan on vielä pari viikkoa. Ystävyydestä kertova musikaali perustuu Haloo Helsingin musiikkiin ja on Kitin ja Jenni Pääskysaaren käsikirjoittama.

”Kiinnostus on ollut kovaa, varmaan sekä Haloo Helsingin että Samuel Harjanteen takia. Hän on ohjannut Kinky Bootsin ja Pienen merenneidon”, Kiti kertoo Anna-lehdessä.

Musikaalin ensi-ilta jännittää Kitiä.

”Tämä on ollut hieno projekti ja iso satsaus, työryhmässäkin on 60 henkeä. Odotan ensi-iltaa ilolla, mutta saako esitys murskakritiikit vai ei? Koskaan ei tiedä”, Kiti pohtii Annassa.

”Mutta ei kyllä nyt saa”, hän päättää sitten.

Lue myös Annan juttu: Kiti Kokkonen innostui puutarhassa möyrimisestä: ”Rakennan kai turvapaikkaa, jonne voin hetkeksi paeta”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Näyttelijä Kiti Kokkosta pidetään hauskana, mutta todellisuus on toinen: ”Se on vain pintaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X