Anna: Oma perhe on Matleena Kuusniemelle kaikista tärkein: ”Lapseni häpeävät minua, koska puhun liikaa”

Näyttelijä Matleena Kuusniemi oli nuorena pelokas ja ujo. Oman perheen saatuaan hänestä tuli rohkeampi, Anna-lehti kertoo.

Matleena Kuusniemi, 46, kertoo Annassa olleensa 30-vuotiaaksi asti hiljainen ja varovainen puheissaan. Mutta sitten hän tapasi miehensä Antin.

Lue myös: Asiantuntija kertoo, mikä on suomalaisten parisuhteiden isoin pulma – ja listaa 9 tapaa, joilla teet suhteestasi entistä paremman

”Yhtäkkiä löytyi ihminen, jolle saattoi puhua mistä tahansa. Meitä yhdistävät samanlaiset arvot. Molemmille työ on tärkeää, mutta se ei mene perheen edelle”, Matleena sanoo Annassa.

”Kun poikani Leo, 11, ja Tyko, 8, olivat pieniä, olin heidän kanssaan viisi vuotta kotona. Silloin parisuhdetta tuli laiminlyötyä, koska energiaa ei riittänyt kaikkeen eikä kahdenkeskistä aikaa ollut. Nyt pojat ovat jo koululaisia ja meillä on aikaa satsata toisiimme. Haluan välillä laittaa mieheni etusijalle ja keskittyä huomioimaan häntä”, Matleena sanoo Annassa.

Matleenan mielestä on tärkeää näyttää lapsille, että myös vanhempien välinen kahdenkeskinen suhde on merkittävä.

”Perheeni on vaikuttanut valtavasti siihen, minkälainen olen nyt. Poikien syntymän jälkeen sain lisää itsevarmuutta. Kai se on jokin hormonaalinen kummallinen herätys siihen, että muiden ihmisten mielipiteillä ei ole merkitystä, koska oma perhe on kaikkein tärkein”, Matleena kertoo jutussa.

”Minulla on huono tapa purkaa omaa väsymystäni ja stressiä kaatamalla se muiden niskaan kotona. Se on turhaa ja kummallista: miksi olen rakkaimmilleni töykeä, vaikka vain heillä on merkitystä? Yritän skarpata asiassa ja parantaa tapani”, Matleena kertoo jutussa.

Matleena on aina sanonut ääneen, mitä ajattelee, mutta nuorempana hän ei ollut samalla tavalla kommentoimassa kaikkea kuten nyt.

”Ihan pikkytyttönä olin äärimmäisen ujo, mutta nyt saatan puhua röyhkeästi muiden ihmisten päälle ja lörpöttelen aivan turhan paljon. Siitä piirteestä on tullut läheisilleni ehkä riesa ja lapseni häpeävät minua, koska puhun liikaa”, Matleena sanoo Annassa.

Matleena koki velvollisuudekseen ottaa esille Aku Louhimiehen ohjausmetodit

”Pari vuotta sitten otin esille Aku Louhimiehen nöyryyttävät ohjausmetodit esille A-studion lähetyksessä. Samaan aikaan seksuaalisen häirinnän esille nostanut Me too -kampanja paljasti valtavasti alamme ongelmia ja muidenkin kollegoideni kohtaamia epäkohtia”, Matleena kertoo Annan jutussa.

”Minusta asian esiin tuominen oli velvollisuuteni, enkä voinut olla hiljaa. Minulla on aina ollut vahva oikeudentunto, enkä pelkää konflikteja”, Matleena sanoo jutussa.

Lue myös Annan juttu: Matleena Kuusniemi: ”Stressi saa minut olemaan rakkaimmilleni kotona töykeä, vaikka vain heillä on merkitystä”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Oma perhe on Matleena Kuusniemelle kaikista tärkein: ”Lapseni häpeävät minua, koska puhun liikaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X