Ihmiset

Erika Vikman muutti Dannyn luo: ”Lapsen saaminen ei olisi oikein tässä suhteessa”

Vaikka laulaja Erika Vikman, 25, haluaa jonain päivänä äidiksi, hän tietää, ettei perusta perhettä nykyisen miesystävänsä Dannyn, 75, kanssa. Dannyn kotiin Kirkkonummelle muuttanut Erika elää suhteessa päivän kerrallaan.

Ensin siirtyivät hammasharja ja muut kauneudenhoitotuotteet. Sen jälkeen vaatteita. Ajan myötä myös muita tavaroita, yhä enemmän ja enemmän. Lopulta laulaja Erika Vikman, 25, oli vienyt myös vaaterekkinsä ja meikkipöytänsä omasta kodistaan  Tampereelta Kirkkonummelle Dannyn eli Ilkka Lipsasen, 75, omakotitaloon.

Loikkaus avoliittoon oli käynyt lähes huomaamatta.

Erika ei ole aiemmin asunut toisen kanssa, joten muutoksessa on totuttelemista. Hän ei esimerkiksi aiemmin ollut innokas ruoanlaittaja tai siivooja.

”Elämänhallintani oli vähän hukassa. Nyt asuessani toisen kanssa haluan­ kunnioittaa häntä ja yritän olla yhtä järjestelmällinen puuhissani kuin kumppanini. Olen huomannut, että itsekkyyteni on karsiutunut. Asioissa täytyy tulla toista vastaan.”

Danny on Erikan ensirakkaus

Kun suhde Erikaa 50 vuotta vanhemman Dannyn kanssa alkoi, Erikalla ei ollut teini-ihastuksia lukuun ottamatta juuri kokemusta lemmenasioista.

”Danny oli ensimmäinen vakavasti otettava poikaystäväni. Ennen häntä olin kokenut vain jotain hetken huumaa, mutta en mitään vakavaa. Danny oli ensimmäinen mies, johon rakastuin.”

Lue myös: Seura listasi Dannyn elämän naiset: 4 ylitse muiden

Suuri ikäero ei tuntunut häiritsevältä, sillä Erika Vikman ei ole löytänyt samanlaista yhteyttä ikäistensä kanssa. Oman ikäiset pojat eivät ole koskaan tehneet häneen vaikutusta.

”Kaipaan ihmiseltä henkistä kypsyyttä ja viisautta, eikä sitä kovin monella ikäiselläni välttämättä ole.”

Erika ja Danny tapasivat ensimmäisen kerran Tangomarkkinoilla kesällä 2015. Tuolloin Erika eteni semifinaaleihin ja Danny istui tuomaristossa. Seuraavana vuonna Erika osallistui uudelleen ja hänet kruunattiin tangokuningattareksi.

Voiton jälkeen Erika halusi kuulla Dannylta työstä musiikkialalla, ja Danny mentoroi. Vähitellen ystävyys syveni parisuhteeksi.

”Alkuvaiheessa pidimme suhteemme piilossa, koska emme olleet kumpikaan varmoja siitä, kannattaako koko juttua tuoda koskaan ilmi.”

Kun tunteet vahvistuivat entisestään ja suhteen vakavuus kävi molemmille selväksi, he päättivät lopettaa piileskelyn. Yhdessäolo osoittautui hauskaksi ja luontevaksi.

Alkuaikoina Erika Vikman mietti paljon sitä, mitä muut ajattelevat.

”Sitten totesin, että mitäs hittoa se kenellekään kuuluu. Halusin elää hetkessä.”

Lue myös: Anna: Johanna Pakonen, 41, löysi 10 vuotta nuoremman rakkaan: ”Ikäerosta tehdään turhan iso numero”

Ura on tärkein sekä Erikalle että Dannylle

Kahden artistin elämä yhdessä soljuu, koska molemmat tietävät viihdealan vaatimukset.

”Meille molemmille omat uramme ovat juuri nyt elämämme tärkein asia. Siksi tämä varmaan toimiikin niin hyvin. Ei tästä tulisi mitään, jos toinen ei tajuaisi. Meidän molempien pitää olla itsenäisiä ja antaa toisillemme tilaa.”

Parasta yhteistä aikaa on lomailu ulkomailla, kuten syyskuussa tehty lomamatka Rodokselle. Toisaalta Erika ja Danny viihtyvät hyvin myös kotona.

”Mutta lenkkipoluilta kahisevat tuulipuvut yllä meitä ei löydä.”

erika vikman

Haave lapsesta

Juuri nyt Erika Vikman on tyytyväinen elämäntilanteeseensa. Tulevaisuudessa hän kuitenkin toivoo saavansa oman perheen.

”Seuraavat kymmenen vuotta tahdon keskittyä uraani, mutta joskus myöhemmin haluaisin hankkia ehkä yhden lapsen. Olen ajatukselle avoin, vaikka asia ei ole juuri nyt ajankohtainen.”

Kymmenen vuoden kuluttua Danny on jo 85-vuotias.

”Puhumattakin tiedämme, että lapsi ei ole meidän suhteemme asia, eikä se olisi oikein tässä suhteessa. Lapset vaativat paljon työtä, ja siinä elämäntilanteessa toivoisin, että rinnallani olisi joku, joka voisi jakaa homman kanssani tasaisesti. Danny on asiasta samaa mieltä.”

Erika suhtautuu tulevaisuuteen luottavaisesti.

”Minulla on koko elämä aikaa tehdä vaikka mitä. Luulen, että elämääni tulee paljon erilaisia vaiheita erilaisten ihmisten kanssa.”

Luit lyhennelmän Kotilieden jutusta, jossa laulaja Erika Vikman kertoo suhteestaan avopuolisoonsa Dannyyn ja omista tulevaisuuden haaveistaan. Voit lukea koko jutun Kotilieden numerosta 21/2018. Tilaa lehti nyt tarjoushinnalla tai hanki digilehden lukuoikeus!

Kommentoi

Kommentoi juttua: Erika Vikman muutti Dannyn luo: ”Lapsen saaminen ei olisi oikein tässä suhteessa”

:)

Aikuisten oma valinta 🙂

Ok

En usko että Danny voi saada edes lapsia siksi että on vanhus 75v.. tuskinpa kyse on valinnasta kun ei ole fyysisesti mahdollista. Uskon kyllä että ura on kummallakin pääasia ja tajusivat laittaa hynttyyt yhteen pysyäkseen otsikoissa. Kaikkea julkisuuden eteen tekee. Aikuisia on ja vapaita syömään vaikka omaa ulostetta.

Anu

Höh, olipa ilkeä kommentti. Minusta tämä on kaunis kahden aikuisen suhde, josta kumpikin on puhunut arvostavasti ja oivaltavasti. Etenkin Danny, joka on sanonut Erikan olevan lintu, joka kohta lehahtaa omille siivilleen. Danny hyväksyy ikänsä ja kunnioittaa Erikan nuoruutta. Kaikkea hyvää heille.

marjuli

Ihana ja asiallinen kommentti

pike

Kaikkea hyvää Erikalle ja Dannylle. Kaunis rakkaustarina joka on tarkoitettu näin. Pitäkää toisistanne huolta ja rakastakaa, sillä tämä rakkaus on teille annettu <3

NormaaliNainen

Kaikkea ei onneksi tarvitse ymmärtää ja tämä on yksi niistä tapauksista, joita en ymmärrä että nuoren naisen pitää papan ikäisen kanssa seurustella. Tai toisinpäin, että nuori mies seurustelee mummo ikäisen kanssa. Pitää olla jäänyt lapsuudessa jostain paitsioon tai muuten olla vajavainen kummankin, jos oman ikäinen seura ei kiinnosta.

Nansku

Upea pari,kaikkea hyvää elämäänne,älkää pahoittako mieltänne ilkeiden ihmisten kirjoittelusta,suhteenne ei kuulu muille!

HMATA

Ihana pari ja Erika tuntuu olevan paljon kypsempi kuin muut ikäisensä ,
Saisivat nyt nauttia suhteestaan rauhassa. Ja tosi mautonta arvostella voiko dannystä tulla isä ,nuori vielä ,kyllä miehet pystyy ja ei kuulu muille

Pate

Ootte hyvä pari pysykää yhdessä

25 v

Hän on sitten menettänyt neitsyytensä Dannylle

Löysää

Onneksi ei onnistu

Sinun täytyy kommentoidaksesi.