Ella Kanninen

Ella Kanninen Seurassa: Erohuhut satuttivat: ”Kahden kulttuurin liittoihin liittyy ennakkoluuloja”

Ella Kanninen on kokenut julkisuuden hyvät ja huonot puolet. Huonoistakin hetkistä selvitään, sillä ympärillä on aina perhe.

Kaiken kansan tuntema juontaja ja toimittaja Ella Kanninen on tuttu muun muassa Tanssii tähtien kanssa -shown ensimmäisiltä tuotantokausilta ja Talo Italiassa -ohjelmasta.

Lue lisää: Ella Kanninen Annassa etäsuhteestaan: ”Emme edes osaisi elää koko ajan kylki kyljessä”

Julkisuudessa vuosikausia ollut Ella nauttii työstään, mutta on kokenut myös julkisuuden varjopuolen, kertoo Seura.

Ella on ollut naimisissa italialaisen avaruusinsinööri Valerio Chincan kanssa vuodesta 2006. Perheen kaksi poikaa, Leonardo, 12, ja Raffaele, 9, aloittivat koulun Suomessa syksyllä 2018.
Julkisuudessa alkoi silloin pian levitä virheellistä tietoa, jonka mukaan Ella olisi muuttanut poikien kanssa Suomeen Valerion jäädessä Italiaan. Todellisuudessa puoliso muutti Suomeen vain muutama viikko myöhemmin.

”Hetken erossa olo haluttiin nostaa isoksi ja se loukkasi. Minulle tuli tunne, että joidenkin mielissä kahden kulttuurin liittoihin liittyy ennakkoluuloja ja liiton kestävyyttä epäillään automaattisesti”, Ella Kanninen kertoo Seurassa.

Perhe on elämässä kaikkein tärkein

Ella ja Valerio ovat töiden vuoksi välillä erillään viikon, maksimissaan kaksi.

”Pääsääntöisesti elämme saman katon alla Suomessa tai Italiassa. Näin on ollut jo 15 vuotta eikä mikään ole muuttunut”, Ella kertoo Seuran jutussa.

Ellan elämässä perhe on tärkein.

”Se on perusta, jonka olemme yhdessä rakentaneet ja ainakin tässä vaiheessa hyvin vahva”, hän sanoo Seurassa.

Ella haluaa tarjota pojilleen samantyyppisen lapsuuden kuin hänellä itsellään oli.

”Poikien elämää pitää dominoida leikit, harrastukset ja kaverit.”

Ella Kanninen haaveilee alanvaihdosta

Arkeen kuuluu se, että rutiineista ei tingitä. Ella ja Valerio tekevät paljon töitä kotoa käsin, joten jompikumpi on lähes aina lähettämässä pojat koulutielle ja ottamassa heidät sieltä vastaan. Isovanhemmat auttavat, jos työmatkalle joudutaan yhtä aikaa.

”Kuviossamme on muuttuvia tekijöitä, mutta kaikki tähtää siihen, että pojilla on vähäeleinen ja tylsäkin arki. Yhtälö toimii, koska meillä on vahva halu pitää se toiminnassa. Maantieteellisesti meillä on suuri liikkumavara, mutta elämämme on pienieleisempää kuin monissa yhdessä paikassa asuvissa perheissä”, Ella sanoo Seurassa.

Vaikka tämänhetkinen arki on rutinoitunutta, Ellalla on haaveita tulevaisuudelle.

”Unelmoin siitä, että jonain päivänä pyöritän bed and breakfast -majoitustoimintaa Toscanassa. Sen ohella emännöin matkoja, joilla patikoidaan ja nautitaan hyvästä ruoasta. Välitän muille sitä, mitä kuvittelen löytäneeni yhdeksi onneni tekijäksi. Nautin elämysten tuottamisesta toisille. Ehkä se on se, mitä kohti olen menossa. Eläkeduuni.”

Lue myös Seuran juttu: Ella Kanninen joutui hämmentävien erohuhujen keskelle: ”Minulle tuli tunne, että kahden kulttuurin liiton kestävyyttä epäillään automaattisesti”

Avainsanat

Keskustelu

Ihana Ella kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.Työsi varjopuolia jossa vahdataan jokaista askelta jotta saataisiin lööpit täytettyä uusilla juoruilla.Jatka vaan olemalla oma itsesi👍

Kommentoi juttua: Ella Kanninen Seurassa: Erohuhut satuttivat: ”Kahden kulttuurin liittoihin liittyy ennakkoluuloja”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X