Seura: Tiesitkö nämä 5 asiaa Harryn ja Meghanin suhteesta?

Meghan Markle, 36, ja prinssi Harry, 33, sanoivat toisilleen tahdon. Millainen matka on kuljettu ensitreffeistä alttarille? Seura kokosi yhteen pariskunnan yhteisen taipaleen huippuhetket.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ovat kuin suoraan sadusta luodessaan toisiinsa helliä katseita Winsdorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa. Häät ovat historialliset, sillä kukaan brittikuninkaallinen ei ole aiemmin avioitunut puoliksi tummaihoisen, eronneen Hollywood-näyttelijättären kanssa, joka on julkisesti ilmoittanut olevansa feministi.

Uusi Seura kokosi yhteen Harryn ja Meghanin parisuhteen mielenkiintoisimmat yksityiskohdat.

Lue myös: Positiivinen viestintä vahvistaa parisuhdetta – 10 askelta kitkattomaan kommunikaatioon

1. Harry ja Meghan tapasivat sokkotreffeillä

Seura kertoo, että Harry ja Meghan tapasivat toisensa ensimmäisen kerran yhteisen ystävänsä Violet von Westenholzin myötävaikutuksesta. Violet on Harryn lapsuudenystävä ja Meghanin tuttu PR-töiden kautta. Ensitreffeillään pariskunta oli yksityisellä Soho Clubilla Lontoossa, missä ei saa valokuvata.

Ennen sokkotreffejä Harryn kanssa Meghan halusi tietää deitistään vain yhden asian. Hänen kerrotaan kysyneen ystävältään: ”Onko hän kiva?” Myönteisen vastauksen saatuaan hän oli valmis tapaamaan treffikumppaninsa heinäkuussa 2016.

2. Etäsuhde toimimaan yhteisellä päätöksellä

Alkaessaan seurustelemaan Harryn kanssa, Meghan asui Kanadassa Torontossa, missä kuvattiin Pukumiehet-televisiosarjaa, jossa Meghan näytteli. Harry puolestaan asui Lontoossa Kensingtonin palatsin alueela pienehkössä Nottingham Cottagessa.

Jotta etäsuhde pelittäisi, pariskunta teki yhteisen päätöksen: he eivät saisi olla erossa toisistaan koskaan 14 vuorokautta kauempaa. Päätös piti.

Lue myös: Vuosia etäsuhteessa elänyt Sinikka Sokka: ”En halua tällä hetkellä määritellä parisuhdestatustani”

Harry ja Meghan, kihlaus

Harry ja Meghan kihlautuivat marraskuussa 2017. Prinssi Harry kosi rakastaan Nottingham Cottagessa parin ollessa paistamassa kanaa.

3. Harvinaislaatuinen tiedote

Kun Meghanin ja Harryn suhde tuli julki lokakuussa 2016, lehdistö kirjoitti Meghanin ihonväristä rasistiseen sävyyn ja paparazzit päivystivät Meghanin kotiovella päivin ja öin. Seurassa todetaan, että ajojahdin saatua hurjia sävyjä, brittihovin oli annettava harvinaislaatuinen tiedote. Siinä pyydettiin mediaa jättämään prinssin tyttöystävä rauhaan.

4. Perhetausta yhdisti

Vaikka Meghanin perhe vaikuttaa kaikin tavoin Harryn perheen vastakohdalta, yksi piirre kuitenkin yhdistää heitä. Keskiluokkaisesta taustasta tulevaa Meghania ja kuninkaallisen perheen vesaa Harrya yhdistää se, että he ovat molemmat kasvaneet eroperheessä.

Meghanin vanhemmat erosivat jo tytön ollessa 2-vuotias, Harry oli 12 vuotta äitinsä prinsessa Dianan ja isänsä prinssi Charlesin eron astuessa voimaan. Seuraavana vuonna Harry myös menetti äitinsä, jota hän jumaloi. Seura spekuloi, että Harry saattoi löytää Meghanista vierelleen kumppanin, jolle hän vihdoin pystyi avautumaan myös äitinsä menettämisen tuskasta.

5. Sussexin herttua ja herttuatar muuttanevat Kensingtonin palatsiin

Seura kertoo huhusta, jonka mukaan vastanaineille remontoidaan parhaillaan huoneistoa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen seinänaapuriin Kensingtonin palatsissa. Makuuhuoneita Harryn ja Meghanin asunnossa tulee olemaan 21, joten luultavimmin jälkikasvua toivotaan.

Häälähetystä seuranneet saattoivatkin huomata sen hellän katseen, jonka Harry loi Meghaniin papin mainitessa toiveen lapsista, Seurassa huomautetaan.

Lue myös Seuran juttu: Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa – Kuninkaallista hääparia yhdistää halu parantaa maailmaa

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Tiesitkö nämä 5 asiaa Harryn ja Meghanin suhteesta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X