Ihmiset

Jutta Larm Seurassa: "Pistin oman isäni laihduttamaan 15 kiloa"

Jutta Larm kertoo uudessa Seurassa, että hänen suhtautumisensa ulkonäköön ja painoon on muuttunut vuosien myötä aiempaa suopeammaksi.

Hyvinvointiyrittäjä Jutta Larm (entinen Gustafsberg) kertoo uudessa Seurassa olleensa vielä kymmenen vuotta sitten todella ankara sekä omia että toisten kiloja kohtaan.

”En hyväksynyt ylipainoisia ihmisiä ja pistin oman isänikin laihduttamaan 15 kiloa”, Jutta sanoo Seuran jutussa.

Vuosien myötä Jutan suhtautuminen on muuttunut suopeammaksi. Vaikka oma keho ei ole yhtä treenatussa kunnossa kuin vuosia sitten, kun Jutta kilpaili fitnesskisoissa, hän on nyt tyytyväinen kropaansa sellaisena kuin se on.

Kaiken hyväksyvää kehopositiivisuutta Jutta ei kuitenkaan kannata.

”Ei ole ok olla lihava, sillä se tuo mukanaan sairauksia. Kannattaa tehdä jotain, jos verenpaine on korkealla tai polvet reistaavat”, Jutta sanoo Seurassa.

Lue myös: Parantaako kehopositiivisuus terveyttä? Asiantuntijat vastaavat kiisteltyä ilmiötä koskeviin väitteisiin

Jutta Larm ei siedä painosta valittamista

Nykyään Jutta pyörittää Jari ”Bull” Mentulan kanssa FitFarm-nimistä yritystä, joka on jo vuosikymmenen ajan tarjonnut kuntoilu- ja ravitovalmennuksia. Kun joku haluaa laihtua, Jutta kysyy syytä siihen.

”Jos on terve ja voi hyvin, muutama ylimääräinen kilo ei haittaa. Kannattaa hyväksyä itsensä ja elää”, Jutta muistuttaa Seurassa.

Hän ei kuitenkaan tuomitse sitäkään, jos oman ihannepainonsa saavuttanut asiakas haluaa laihtua hieman vielä lisää.

”Jos jonkun pitää saada tiristettyä 300 grammaa kropastaan, niin sitten tiristetään. Olen ollut itse samanlainen. Kunhan ei ole kyse turhamaisesta narinasta, sillä se ei yleensä johda mihinkään”, Jutta sanoo Seuran jutussa.

Jutta Larm eli Jutta Gustafsberg

Lue myös: Miten laihtua nopeasti? Ravitsemusterapeutti vastaa yleisimmin kysyttyyn laihdutuskysymykseen

On yksi asia, mitä Jutta ei siedä itseltään tai muilta. Se on painosta tai kunnosta valittaminen.

”Kannan vastuun siitä, minkälaista elämää elän. Jos en käy salilla, herkuttelen ja siemailen viiniä, se näkyy. Tiedän kuitenkin, että halutessani olen teräsnaisen näköinen kolmen kuukauden kuluttua.”

Tarvetta siihen Jutta ei tunne

”Se ei lisää hyvinvointiani tai onnellisuuttani. Tänään on hyvä näin.”

Lue myös Seuran juttu: Jutta Larmin kärkevyys vaihtui suopeuteen: ”Olen kilpaillut niin paljon itseäni ja muita vastaan, etten enää tunne tarvetta näyttää mitään kenellekään”

Kommentoi

Kommentoi juttua: Jutta Larm Seurassa: "Pistin oman isäni laihduttamaan 15 kiloa"

Hannele

”Pistin…” Ei motivoinut lukemaan juttua !

Henna

Näistä vaihtoehdoista Kouvolan kirjastokortti on yksinkertaisuudessaan kaunein. Kuitenkin Suomen kaunein on Rauman kaupunginkirjaston laiva -kirjastokortti!

Anu

Miten ite voi laihduta nopija 5-10 kiloa paina

Sinun täytyy kommentoidaksesi.