Laulaja Johanna Pakonen löysi uuden rakkauden eron jälkeen – kertoo nyt Annassa, millainen uusi mies on

Johanna Pakonen säteili eronsa jälkeen onnea yksinolosta. Nyt Johannan silmissä on toisenlainen hehku. Syy siihen on viime syksynä alkanut parisuhde, kertoo Anna-lehti.

Korona tyhjensi laulaja Johanna Pakosen kalenterin. Vaikka kevät on töiden puolesta ollut raskas, hänen silmänsä kuitenkin säihkyvät. Syy siihen on yksinkertainen. Johanna Pakonen on kohdannut elämänsä rakkauden, kertoo Anna-lehti.

Lue myös: Näin laulajien palkkiot ovat romahtaneet: Johanna Pakonen paljastaa Annassa tienaavansa neljäsosan siitä, mitä tienasi 10 vuotta sitten

Johanna Pakonen on ollut parisuhteessa viime syksystä lähtien. Miesystävä on yksityishenkilö, eikä hän halua paljastaa nimeään tai ammattiaan. Hän asuu satojen kilometrien päässä Johannan Oulun kodista.

”Ensimmäisen kuukauden ajan aikataulut eivät antaneet periksi tapaamisille, joten olimme yhteydessä vain puhelimitse. Se oli hyvä asia, koska usein ulkoiset ominaisuudet ja vetovoima menevät henkisen tutustumisen edelle. Kun lopulta tapasimme ensimmäisen kerran, jäin heti sille tielle. Hyvin pian tapasimme toistemme perheet ja lapset”, Johanna kertoo Anna-lehden haastattelussa.

Suhde alkoi puhelinsoitoilla

Johanna ehti elää muutaman kuukauden sinkkuna ennen kuin tapasi nykyisen miehensä. Sitä ennen hän seurusteli muutaman vuoden Hunks-tanssijana tunnetun Antti Lehdon kanssa.

”Ystäväni huomasivat, että eron jälkeen hehkuin. Sinkkuaika teki minulle todella hyvää. Sain olla itsekseni ja opetella olemaan yksin”, Johanna kertoo Annassa.

”Jossain vaiheessa minulle tuli tunne, että olisi mukavaa taas jakaa elämää toisen ihmisen kanssa. Eronneena äitinä, jolla on päävastuu lapsesta, ja reissutyötä tekevänä artistina en tosin kokenut olevani ’ykkösvaraus’ kumppania etsivien miesten silmissä.”

Mutta sitten Johanna kohtasi nykyisen miehensä. Yhteydenpito tapahtui alussa pitkälti puhelimitse pitkän välimatkan vuoksi. Puhelimessa saattoi vierähtää kolmekin tuntia kerralla.

”Toisen oppii tuntemaan todella hyvin, kun yhteinen aika on pääosin videokeskustelujen ja puhelujen varassa. Siinä tulee kerrottua itsestä kaikki. Viime aikoina tilanne on hieman helpottanut, ja meillä on ollut aiempaa enemmän yhteistä aikaa.”

Miltä yhteinen tulevaisuus näyttää, Johanna Pakonen?

Johanna kertoo Anna-lehdessä arvostavansa kumppanissaan avoimuutta, rehellisyyttä ja aitoutta.

”Niin kornilta kuin se kuulostaakin, minusta tuntuu, että meillä on sielullinen yhteys. Hän on kuin miespuolinen minä.”

Johanna kertoo, että suhteen tunnepuolella on edetty vauhdilla eteenpäin. Toisaalta tuntuu siltä, että kaikki pitäisi saada heti ja nyt, mutta samaan aikaan Johanna haluaisi edetä hitaammin.

”Kaipaisin silti valtavasti toista aikuista jakamaan arkea kanssani”, Johanna sanoo Annassa.

”Olemme pohtineet muuttoa samalle paikkakunnalle ja sitä, että voisimme asua yhdessä. En tiedä, milloin se on mahdollista. Ainakin tällä hetkellä meillä on vakaa aikomus viettää koko loppuelämämme yhdessä. Yhteinen koti ja arki toteutuvat varmasti ennen pitkää.”

Lue myös Annan juttu: Uudessa etäsuhteessa elävä Johanna Pakonen: ”Olen löytänyt todellisen rakkauden vasta nyt”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Laulaja Johanna Pakonen löysi uuden rakkauden eron jälkeen – kertoo nyt Annassa, millainen uusi mies on

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X