Seura: ”Unohda koko ala”, Joonas Nordmanille sanottiin – nyt miehen talk show kerää huimia katsojalukuja

Koomikko ja näyttelijä Joonas Nordman voitti Putouksen ja vetää nyt omaa talk show -ohjelmaansa. Nuorempana mies sai kuitenkin toistuvasti kuulla olevansa väärällä alalla, kertoo Seura-lehti.

Kaksitoista päivää ennen Joonas Nordman Show’n ensimmäistä lähetystä Suomen hallitus kielsi yli kymmenen henkilön julkiset kokoontumiset. Se merkitsi sitä, ettei Joonas Nordman saisi omaa nimeään kantavaan viihdeohjelmaansa lainkaan studioyleisöä, Seura-lehti kertoo.

Lue myös: Lapsena kovia kokenut Sirkka, 80, päätti toteuttaa unelmansa kypsällä iällä: ”Työskentelen mallina ja näyttelijänä”

”Tulin miettineeksi, meneekö koko ohjelma pilalle. Näyttääkö se ihan hölmöltä vain sen takia, että yleisöä ei ole”, Joonas Nordman sanoo Seuran haastattelussa.

Ei näyttänyt. Katsojat ymmärsivät yleisön puutteen, ja Joonas Nordman Show sai heti erinomaiset katsojaluvut. Koomikko nousi koko kansan huulille.

Aina näin ei kuitenkaan ole ollut, kertoo Seura.

Vaihda alaa, sai Joonas Nordman kuulla

Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksen pääsykokeissa Nordmanille sanottiin, että hänen kannattaisi unohtaa koko ala. Silloisen raadin mielestä Nordmanista ei olisi näyttelijäksi. Se on aika paljon sanottu yhden pääsykokeen perusteella.

”Siksi se ei tuntunutkaan palautteelta vaan loukkaukselta”, Nordman sanoo Seurassa.

Porissa syntynyt Nordman oli lapsesta asti ollut suuna päänä, aina rohkeasti esittäytymässä ja esittelemässä kaikille muun muassa imitointitaitojaan. Teatterikouluihin hakeminen lukion jälkeen oli ollut Nordmanille itsestään selvää jo pitkään. Torjunta tuntui rankalta.

Kahden vuoden jälkeen pääsykoesavotta sai riittää. Moni hakee vielä paljon pitempään, mutta Nordman ei jaksanut ajatella sitä, että pakkien välissä pitäisi aina kuluttaa vuosi jotenkin.

”Päätin, että teen tämän omalla tavallani ja että joku viiden ihmisen raati ei ole se, joka päättää mun tulevaisuudesta”, hän toteaa Seuran haastattelussa.

Kokemukset kasvattavat

Uransa alkuvaikeuksista huolimatta  33-vuotias Nordman on ehtinyt olla mukana Suomen suosituimmissa viihdesarjoissa niin kameran takana kuin edessä. Esimerkiksi Siskonpedissä Nordman oli mukana käsikirjoittajana ja näyttelijänä, Putouksessa lisäksi myös ohjaajana.

Nykyään Nordman ei enää voivottele sitä, ettei hän ole käynyt teatterikoulua, Seura kertoo

”En mä oikeastaan enää ensimmäisten Siskonpeti– ja Putous-kausien jälkeen ole sitä itse juurikaan ajatellut. Mutta monesti se halutaan nostaa esiin, ja voihan se jollekin ihmiselle olla rohkaisevaa”, hän pohtii.

Lue myös Seuran juttu: Talk show -isäntä Joonas Nordman on luottanut ilon voimaan elämänsä vaikeissakin hetkissä: ”Huumori auttaa paremmin kuin lohduton sureminen”

Avainsanat

Keskustelu

joonas on ns luonnenäyttelijä. on aina samanlainen. osa kuin osa. mutta esim aku korhonenkin sillä pärjäsi.

Kommentoi juttua: Seura: ”Unohda koko ala”, Joonas Nordmanille sanottiin – nyt miehen talk show kerää huimia katsojalukuja

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X