Hanna Kinnunen

Juontaja Hanna Kinnunen Annassa: ”Kun soitin avomieheni toiselle naiselle, päädyin lohduttamaan häntä”

Pettäminen rikkoi Hannan maailman säpäleiksi, kertoo Anna. Vaikeiden kokemusten jälkeen juontaja Hanna Kinnunen on kuitenkin oppinut sanomaan ei.

Juontaja ja näyttelijä Hanna Kinnunen, 39, oli ennen kiltti kympin tyttö, joka ei osannut sanoa ei. Piirre näkyi myös parisuhteessa: edellinen suhde kaatui kumppanin uskottomuuteen.

Lue lisää: Taskupuhelu paljasti, että Tuomaksen vaimolla oli uusi suhde: ”Yllätysero voi olla miehelle hengenvaarallinen tilanne”

”Minulla oli ollut epäilyksiä, jotka avomieheni kuittasi järjettömiksi”, Hanna muistelee Annan jutussa.

Asian todellinen laita valkeni kuitenkin pian postiluukusta tipahtaneessa kirjeessä, jonka toinen nainen oli kirjoittanut.

”Tilanne oli absurdi: ajattelin, että tämä on kuin Salkkareissa. Kiltteyttäni ja ’rajattomuuttani’ kuvaa, että kun soitin tälle toiselle naiselle, päädyin lohduttamaan häntä, vaikka minua oli petetty”, Hanna Kinnunen kertoo Anna.

Hanna Kinnunen: ”Uskottomuus räjäytti elämäni”

Uskottomuus räjäytti Hannan maailman säpäleiksi.

”Se oli ainoa ajanjakso elämässäni, jolloin olen käyttänyt unilääkkeitä lyhyen aikaa. Ne eivät sopineet minulle, olin ihan sekaisin. Salkkareiden Salla kävi samaan aikaan läpi vastaavaa kokemusta, ja kuvauksissa itkua ei tarvinnut näytellä”, Hanna kertoo Annassa.

Pettämisen ja parisuhteen päättymisen jälkeen Hanna ei käynyt kokemustaan läpi mielestään riittävästi. Se heijastui alussa myös uuteen parisuhteeseen. Luottaminen oli vaikeaa.

”Kun hän lähti kavereidensa kanssa ulos, soittelin perään ja kerroin pelkääväni, että hän löytää toisen. Ihmeen hyvin mies kesti sinkoiluni. Suhteemme alussa prosessoin vielä entistä, ja luottamuksen rakentaminen vei aikaa”, Hanna kertoo Annan jutussa.

Lue lisää: Parisuhde voi selvitä uskottomuudesta – Väestöliiton psykologi kertoo, miten

Avioliittoa tärkeämpää on henkinen yhteys

Nyt Hanna Kinnunen on tuntenut miehensä jo liki neljätoista vuotta.

”Tiesin jo nuorena haluavani avioliiton ja lapsia. Toivoin löytäväni miehen, joka olisi valmis jakamaan vastuun perheestä tasapuolisesti. Se toive on toteutunut. Lastenhoidosta meillä ei ole koskaan tarvinnut riidellä”, Hanna kertoo Annassa.

Hannalle oli todella tärkeää mennä naimisiin.

”Halusin sormukset sormeen ja nimet paperiin. Vaihdoin jopa sukunimeä, jotta perheellä olisi yhteinen nimi”, Hanna sanoo Annassa.

Nykyään hän kuitenkin ajattelee, että henkinen yhteys on instituutiota tärkeämpi. Liitto ei voi perustua pelkästään sopimusasiakirjaan. Hannan nykyisessä suhteessa onkin vahva keskinäinen yhteys.

”Tätä suhdetta edes satunnainen uskottomuus ei kaataisi. Olisi eri asia, jos mies rakastuisi toiseen, mutta yhden syrjähypyn voisin antaa anteeksi. Tietysti tämä on helppo sanoa, koska en usko, että sellainen tilanne tulee eteen.”

Lue myös Annan juttu: Radiojuontaja Hanna Kinnuselle, 39, sanottiin, että hänen ikäiselleen naiselle ei ole näyttelijäntöitä tarjolla: ”Epäilen, että todellinen syy oli painoni”

Avainsanat

Keskustelu

Kun minä soitin mieheni alaiselle, selvittääkseni sitä miten paljon hän kuuluu elämäämme.Nainen kehui minua siitä, että minussa on yksi hyvä ominaisuus nimittäin se, että puolustan perheinstituutiotamme. Muuten olin ilmeisesti huono. Toki niin tunsinkin. Nykyään kun tilanteesta on jo vuosia ja minulla hyvä ja tasapainoinen elämä niin pystyn jo hymyilemään kaikelle. Valitettavasti nautin siitä, että hänellä ei vieläkään perhettä. Ehkä tämä tunne menee myös ohi.

Minulle pettäminen olikin traagista tuli ero ja mies teki itsemurhan ei ollut uusi suhde niin onnellinen. Sai paljon pahaa aikaan kaksi lastamme reagoi tosi paljon ja itse olen selvinnyt jotenkuten,

Kommentoi juttua: Juontaja Hanna Kinnunen Annassa: ”Kun soitin avomieheni toiselle naiselle, päädyin lohduttamaan häntä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X