Katso video: Tenori ja pianisti makuuhuoneessaan – Jyrki ja Maija Anttila esittävät operettisävelmiä

Jyrki ja Maija Anttilan elämästä ei puutu ääntä ja äkkikäänteitä. Jos ei tietäisi olevansa Lohjalla, taiteilijaperheen keittiönpöydän ääressä, voisi luulla olevansa Italiassa. Kymmenvuotisen avioliiton aikana on syntynyt kolme lasta ja paljon musiikkia. Videolla muusikkopari tulkitsee tuttuja operettikappaleita.

Haastattelua edeltävänä päivänä on juhlittu Maija Anttilan nelikymppisiä, ja heinäkuussa on puolestaan Jyrkin viisikymppisten aika. Kesällä tulee kuluneeksi kymmenen vuotta parin häistä. Häiden jälkeen Jyrki ja Maija Anttilalle on syntynyt kolme lasta: Ella, 10, Oskar,7 sekä Erno,5. Jyrki Anttila kertoo, että olisi syntynyt enemmänkin, jos he olisivat menneet Maijan kanssa aikaisemmin yhteen.

Pari tapasi aikoinaan Tampereen Tuomiokirkossa, jossa Jyrkillä oli konsertti. Maija oli kirkossa kanttoriharjoittelijana. Jyrki oli menossa  vaihtamaan esiintymisasua ylleen, kun hän näki Maijan nukkumassa kirkon penkillä. Kun heidät oli esitelty toisilleen, Jyrki sanoi Maijalle, että tämän silmät ovat sielukkaat. Maija ajatteli, että jos joku mies maailmassa on häntä varten, se on Jyrki.

Pari kertoo, että heitä yhdistää heidän vahvat temperamenttinsa ja rakkaus musiikkiin. Luonteiltaan he ovat kuitenkin erilaiset. Jyrki on  kärsimätön ja Maija harkitseva.

”Me molemmat ajattelemme naisen ja miehen rooleista hyvin perinteisesti. Emme ole joutuneet neuvottelemaan, kumpi tekee mitäkin. Naisen ylpeyteni nousee siitä, että hoidan kodin ja lapset. Jos tarvitsee, valvon lasten kanssa yöllä, jotta Jyrki jaksaa laulaa. Jyrki tekee hirveästi töitä ja tuo perheelle elannon, mitä arvostan”, Maija Anttila kertoo.

Lue lisää Anttiloiden pariskunnasta  Kotiliedestä 11/2016.

Katso myös jutut:

Katso video – mitä löytyy Kaisa Liskin jääkaapista

Video: Huippusopraano Karita Mattila kertoo työstään

Kokit Kira Weckman ja Michel Garzon salamarakastuivat

40 vuotta yhdessä – seksi on koko ajan vain parantunut 

Seksi kosketa minua hellästi

 

 

 

 

 

Keskustelu

Kevään paras lehti ilmestyi….ja Luin heti tenori Jyrki ja Maija Anttilasta. Upea tenori ja rouvansa kertoivat suhteestaan ….Komistus Jyrkiä olen käynyt kuuntelemassa useasti ja hyvä on laulaja….Lisäksi lehdessä upeasta Mari Palosta garderoopeineen oli aivan ihastuttava luettava ja katseltava…Marin laulusta olen myös aina tykännyt……Ja kolumnit Jenni Haukio….maan ensimmäinen nainen on mahtava ja meillä ajatusmaailmalla kyllä niin samaa että…Ihailen näitä upeita ihmisiä,taiteilijoita……Tämä oli kyllä paras lehti pitkään aikaan, Kiitos !

Kommentoi juttua: Katso video: Tenori ja pianisti makuuhuoneessaan – Jyrki ja Maija Anttila esittävät operettisävelmiä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X