Anna: Eronnut Kirsi Alm-Siira on ensimmäistä kertaa elämässään sinkku: ”Tuntuu, että olen uuden matkan alussa”

Kirsi Alm-Siira erosi viime talvena. Anna-lehti kysyi uutisankkurilta, millaiset välit ex-parilla on nyt.

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira erosi puolistostaan Kalle Siirasta viime talvena. Pariskunta oli ollut yhdessä jo liki 20 vuotta. Anna-lehden haastattelussa Kirsi kertoo, miten perhe-elämä on lähtenyt sujumaan eron jälkeen ja millaiset välit ex-parilla on.

Lue myös: Kirsi Alm-Siira: ”Kakluuni sanelee kotimme tyylin” – Katso kuvat uutisankkurin kotoa

Kirsi ja Kalle asuvat nyt omissa asunnoissaan, mutta parin 8- ja 13-vuotiaat tyttäret jäivät asumaan vanhaan kotiin. Vanhemmat vuorottelevat entisessä yhteisessä kodissa.

”Käytännön tasolla ero ei ole muuttanut paljoakaan elämässäni, koska olemme edenneet maltillisin askelin. Nukun usein vanhassa kodissani, ja työpaikkani on pysynyt samana. Vietän aika vähän aikaa uudessa asunnossani, sillä niinä viikkoina, kun en ole lasten kanssa, teen paljon töitä”, Kirsi Alm-Siira kertoo Anna-lehdelle.

Kirsi kertoo Annassa kaivanneessa itsenäisyyttä.

”Ja olen nyt ensimmäistä kertaa elämässäni sinkku. Siitä lähtien, kun muutin lapsuudenkodistani, olen ollut aina parisuhteessa. Tuntuu, että olen uuden matkan alussa.”

Villistä sinkkuelämästä tai uudesta ihmisestä hän ei kuitenkaan haaveile.

”Tuntuisi oudolta hakea parempaa ihmistä kuin Kalle, koska en usko, että häntä parempaa on olemassakaan. Menin fiksun ja hyvän miehen kanssa naimisiin, ja nyt olen eronnut fiksusta ja hyvästä miehestä. Sen takia uskon, että asiat järjestyvät.”

Lue myös Seura.fi: Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira opetteli eroon kateudesta: ”Vertasin itseäni muihin ja tunsin epävarmuutta”

Kirsi Alm-Siira: Kalle ei ole kadonnut elämästäni

Kirsi tapasi Kallen ensi kerran vuonna 2001, kun he työskentelivät toimittajina Sport FM -radiokanavalla.

”Olimme yhdessä liki 20 vuotta, suurimman osan aikuiselämästäni. Hän on muokannut minua paljon. Hän on yksi elämäni tärkeimmistä ihmissuhteista”, Kirsi sanoo.

Entisen pariskunnan välit ovat erosta huolimatta edelleen hyvät.

”Kalle ei ole kadonnut elämästäni. Soitan edelleen hänelle ensimmäisenä, jos jokin lapsiin tai vaikkapa työhöni liittyvä asia mietityttää. Ihmissuhde voi muuttaa muotoaan ilman, että sen tärkeys katoaa.”

Entä tuleeko Kirsin elämään vielä uutta kumppania? Tuntuisiko ajatus loppuelämän sinkkuudesta ikävältä?

”En tiedä, mutta tällä hetkellä olen tulevaisuuden suhteen huoleton”, Kirsi summaa Annassa.

Lue myös Annan juttu: Eronnut Kirsi Alm-Siira: ”En luovuttanut avioliitossani, vaan päästin irti”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Anna: Eronnut Kirsi Alm-Siira on ensimmäistä kertaa elämässään sinkku: ”Tuntuu, että olen uuden matkan alussa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X