Seura: Uusperhearkea elänyt Marion Rung, 75, asuu ensi kertaa miehensä kanssa kaksin: ”Olemme kuin nuoripari”

10-vuotishääpäiväänsä viettänyt Marion elää nyt ensikertaa kahdestaan aviopuolisonsa kanssa, kirjoittaa Seura-lehti.

Marion Rung, 75, on ollut syksyn ajan uuden edessä. Marionin puolison Kalle Munckin, 53, nuorin lapsi Thomas muutti pois kotoa syyskuun alussa. Uusperheen kiireinen arki on muuttunut hiljaisiksi aamuiksi, kirjoittaa Seura-lehti.

Lue myös: Marion Rung oli kiltti lapsi – ja silti hänet lukittiin komeroon tuntikausiksi

”Nyt olemme kuin nuoripari, kun viimeinenkin lähti. On outoa, että täällä ei liiku kukaan”, Marion Rung kertoo Seura-lehden haastattelussa.

”Mehän emme ole asuneet kaksin missään vaiheessa ennen tätä. Kun aloimme seurustella, Kallen neljästä lapsesta kaksi asui kanssamme koko ajan ja kaksi vanhempaakin joka toinen viikonloppu”, hän paljastaa.

Marion Rung: Kotitöistä ei riidellä

Marion Rung avioitui Kallen kanssa vuonna 2011. Ystävyys- ja työsuhde muuttui rakkaudeksi jo 12 vuotta sitten.  Pian Marion, Kalle ja Kallen lapset muuttivat yhteiseen kaksikerroksiseen kotiin Herralaan. Alkuun uusperhe-elämä vaati totuttelua.

”Täytyy muistaa, että oma tyttäreni oli jo aikuinen ja siitä oli kauan, kun olin elänyt 7- tai 8-vuotiaiden lasten kanssa. Minulle se oli tutustumista siihen aikaan”, Marion muistelee Seurassa.

Nyt lasten lennettyä pesästä työnjako kotona on selkeä. Kalle laittaa ruokaa ja käy kaupassa, Marion hoitaa pienemmät askareet. Kotitöistä ei koskaan riidellä.

Pariskunnan tyypillinen päivä alkaa jo aamuviiden tai kuuden aikaan. Suhteen alussa Kalle oli parista aina ensimmäisenä hereillä. Nykyään Marionista on tullut aamuvirkumpi.

”Olen aamuihminen kropaltani. Kun Kalle tulee alas, olen jo ehtinyt kelata koko elämäni läpi ja olisin valmis juttelemaan. Olen herättyäni valmis toimimaan heti, laitan pyykitkin pyörimään heti aamusta. Kalle ei ole samanlainen ja sitten pitää istua ja odottaa, että hänkin olisi valmis juttelemaan!”

Pari viettää kaiken ajan yhdessä

Aamuhetken jälkeen pari jatkaa keittiössä työskentelyä. Pöydällä nököttää kaksi tietokonetta
vastakkain toisiaan. Pariskunta viettää yhdessä yöt ja päivät, sillä Kalle on Marionin manageri.  Tulevaisuuden haaveissa on tehdä töitä omissa työhuoneissaan, jotka ovat jääneet tyhjäksi lasten muutettua kotoa.

”Olemme saaneet yhteiselon sujumaan aika hyvin. Välillä tulee erimielisyyksiä niin kuin kaikilla pareilla, mutta ei suhde voi olla yhtä auvoista koko ajan. Elämässä pitää olla vähän suolaa ja pippuria.”

Suuremmilta kiistoilta on kuitenkin vältytty. Molemmat voivat esittää omat näkökulmansa. Sen jälkeen niistä keskustellaan. Kaikki menee hyvin, koska Marion saa sanoa aina viimeisen sanan, Marion vitsailee.

”Meillä on älyttömän hyvä huumorintaju ja ymmärrämme toisiamme hyvin. Kaikki kaunistelu on poissa. Huumori on ihan tärkeimpiä juttuja suhteessamme.”

Pariskunta vietti viime keväänä 10-vuotishääpäiväänsä. Varsinaisia juhlia ei koronan takia järjestetty. Illanistujaiset merkkipäivän kunniaksi järjestetään viimeistään ensi kesänä, pari suunnittelee.

Lue myös Seuran juttu: Kuin nuoripari – Marion Rung asuu nyt ensi kertaa kaksin miehensä Kallen kanssa: ”Huumori on tärkeimpiä juttuja suhteessamme”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Seura: Uusperhearkea elänyt Marion Rung, 75, asuu ensi kertaa miehensä kanssa kaksin: ”Olemme kuin nuoripari”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X