Millainen pääministeri Sanna Marin on perheen kesken? Lue Marinin ja hänen puolisonsa ainutlaatuinen yhteishaastattelu

Pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen ovat olleet yhdessä koko aikuisikänsä. Pariskunta kertoo suhteensa taustoista ja arjestaan Kotilieden harvinaisessa yhteishaastattelussa.

Elokuun alussa avioitunut pääministeri Sanna Marin ja hänen puolisonsa Markus Räikkönen kertovat keskiviikkona Kotiliesi digi -palvelussa julkaistavassa erikoishaastattelussa siitä, miten heidän rakkautensa syttyi, millaista heidän perhe-elämänsä on ja kuinka he hemmottelevat toisiaan.

Sanna ja Markus kertovat jutussa olevansa hyvin samanlaisia. He tapasivat tamperelaisessa ravintolassa jo 18-vuotiaina ja ovat kasvaneet yhteen.

”Siitä lähtien kun tapasimme, olemme ajatelleet samalla tavalla, jopa samoja asioita samalla hetkellä, vaikka nämä ajatukset eivät mitenkään liittyisi käsillä olevaan tekemiseen. Se on joskus jopa hämmentävää”, Sanna kertoo.

”Esimerkkejä on vaikea antaa, mutta usein meille tosiaan tulee sama ajatus mieleen yhtä aikaa. Sitä voisi kuvata sanomalla, että meillä on keskenämme hyvin vahva yhteys”, Markus sanoo.

Nyt näitä häitä ei enää lykätä!

Pari meni kihloihin vuonna 2016, ja naimisiin oli tarkoitus mennä jo seuraavana vuonna, mutta aikataulu lykkääntyi kerran toisensa jälkeen. Oli vaaleja, lapsen syntymä ja ministerin tehtäviin liittyviä kiireitä.

”Tänäkin kesänä olisi ollut vaikka kuinka paljon syitä lykätä häitä, mutta totesimme yhdessä, että sopivaa aikaa ei tule ikinä. Aina on jokin tilanne päällä”, Sanna Marin kertoo.

Entä arki kiireiden keskellä? Ehtiikö toista huomioida?

Sannan kaksiviikkoisesta kesälomasta häävalmistelut veivät osan, ja kaiken muun ajan he olivat 2,5-vuotiaan tyttärensä Emman kanssa. Tavallinen perhearki on heille ylellisyyttä.

Toisiaan he hemmottelevat tarjoamalla puolisolle tilaisuuden aamu-uniin.

”Kun perheessä on pieni lapsi, parasta hemmottelua on sanoa illalla toiselle, että minä herään huomenna Emman kanssa, sinä saat nukkua pidempään. Tänään oli Markuksen vuoro nukkua. Ja eilenkin muuten oli”, Sanna sanoo.

Tämä on lyhennelmä Kotilieden 17/20 jutusta. Lue Sanna Marinin ja Markus Räikkösen yhteishaastattelu kokonaisuudessaan heti Kotiliesi digi -palvelusta: Sanna Marin ja hänen puolisonsa harvinaisessa yhteishaastattelussa: ”Vaikka töissä olisi vaikeita juttuja, Markus saa minut irti niistä”

Voit lukea jutun kokonaisuudessaan myös 20.8. ilmestyvästä Kotilieden printtilehdestä.

Lue myös Anna.fi: Sanna Marin: ”Lasikatot eivät murru, jos naiset antavat periksi”

Avainsanat

Keskustelu

Ei voi ymmärtää minkälaisilla ansioilla Sanna Marin on päässyt pääministeriksi. Nuori, kokematon eikä vaikuta ymmärtävän työelämästä mitään ja sitten tekee haitallisia päätöksiä mitkä koskevat kaikkia suomalaisia. Näillä hääjutuilla Marin yrittää vain nostaa suosiotaan mikä valitettavasti uppoaa tiettyyn kansanosaan helposti.

Olisit itse tajunnu jättää ton typerän juttu kirjoittamatta, mut sehän olis persutrollilta ihan liikaa pyydetty.

Jos olisit seurannut miten Sanna johto Tampereen valtuustoa, et kyllä ihmettelisi yhtään.

Voitko väittää että kansa on tyhmää. Ehei se niin ole. Olisiko syytä pohtia, että kansa onkin viisasta kun kansa ei sinun ajattelusi mukaan menettele. Tässä tilanteessa jossa yksikään hallitus aiemmin ei ole ollut niin Marin on pärjännyt loistavasti.

Tämä Marinin hekumointi joka aviisissa alkaa muistuttamaan jo Pohjois-Korean johtajansa ylistämistä.

Onhan se sikäli ymmärrettävää, että media ottaa kaiken irti, kun on kerrankin saatu kuvauksellinen pääministeri – mutta eihän se nyt oikein naisasiaa aja, että ministeriä esitellään vain sukupuolensa ja kauniin ulkomuotonsa vuoksi… ja onhan hän toki esiintymiskoulutuksensakin hyvin läpäissyt – ja osaa nyt puhua rauhallisesti ja matalalla äänellä niin, että tyhmempikin ymmärtää, että Sanna selättää koronan tuosta vain.

Kommentoi juttua: Millainen pääministeri Sanna Marin on perheen kesken? Lue Marinin ja hänen puolisonsa ainutlaatuinen yhteishaastattelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X