Minka Kuustonen

Esikoistaan odottava Minka Kuustonen Annassa: ”En halunnut kävellä unelmani ohi”

Kolmenkympin kriisi sai näyttelijä Minka Kuustosen oivaltamaan, että nuoruuden vapaa ja villi elämänvaihe on nähty ja hän on valmis perustamaan perheen, selviää uudesta Annasta.

Uusi Anna kertoo, että viimeiset yhdeksän kuukautta ovat olleet näyttelijä Minka Kuustoselle, 32, pohdiskelun aikaa ja hän on alkanut katsoa elämäänsä uudesta näkökulmasta.

Minkä jäi äitiyslomalle joulun alla. Laskettu aika on helmikuun lopussa.

”Minusta on ihanaa, että työ ei enää ole minulle ykkösasia. Uusi elämäntilanne on vähentänyt suorituskeskeisyyttäni. Olen opetellut antamaan itselleni virheet anteeksi. Olen ennen pelännyt mokaamista, mutta haluan näyttää lapselleni, ettei virheiden tekeminen ole maailmanloppu”, Minka sanoo Annan jutussa.

Minkaa ei huoleta, vaikka töihin tulee nyt paussi. Ei, vaikka yksi hänen raskauden takia perumistaan töistä on Putous, television katsotuin viihdeohjelma. Minkan nimittäin piti olla mukana myös tämän vuoden tuotantokaudella, joka alkoi tammikuussa.

Nyt hän seuraa ohjelmaa kotisohvaltaan televisiosta.

Minkan esittämä roolihahmo käynnisti kolmenkympin kriisin

Annan jutusta selviää, että kolmenkympin kriisi ujuttautui Minkan mieleen ovelasti työn kautta pari vuotta sitten keväällä.

Minka Kuustonen

Hän oli silloin kuvaamassa Wendy and the Refugee Neverland -elokuvaa, jossa hän näytteli kolmikymppistä Krisua, elämänsä ja uransa kanssa kipuilevaa naista.

Minkalla on taipumus muovautua kulloisenkin roolihahmonsa kaltaiseksi. Hän alkaa omassa elämässään pukeutua samantyylisiin vaatteisiin kuin roolihahmonsa ja käydä läpi jotakin sellaista asiaa, jota roolihahmo käsittelee. Se on osoittautunut hyväksi tavaksi paitsi roolissa kehittymisen myös oman henkisen kasvun kannalta.

Näin kävi Krisunkin kanssa ja Minka alkoi käydä läpi omaa kolmenkympin kriisiään. Yksi oivalluksista oli se, että hän huomasi olevansa valmis äidiksi.

”Olisin voinut jatkaa nuoren aikuisen vapaata ja villiä elämää loputtomiin, mutta minusta alkoi tuntua siltä, että se elämäntyyli on nähty. Olen aina halunnut perheen, enkä halunnut kävellä unelmani ohi. En halunnut ottaa sitä riskiä, että lykkään haavettani vuosia eteenpäin ja että raskaaksi tuleminen ei sitten ehkä enää onnistukaan”, Minka sanoo jutussa.

Myös kihlattu, näyttelijä Aku Sipola, oli valmis uuteen elämänvaiheeseen. Pari on ollut yhdessä kolme ja puoli vuotta. Kihloihin he menivät kaksi ja puoli vuotta sitten.

Laskettu aika lähestyy, mutta synnytys ei pelota. Minka kertoo kokeneensa raskausaikana huikaisevaa onnea, ”maksimaalisia tunteita”.

”Minulla ei ole koskaan ollut näin itsevarma olo. Olen saanut ihan uutta naiseuden buustia. Minusta on ihmeellistä, että kehoni voi taipua tällaiseen, kantaa sisällään uutta elämää”, Minka sanoo Annassa.

Lue Annan koko juttu: Kihlattunsa Aku Sipolan kanssa vauvaa odottava Minka Kuustonen: ”En halunnut kävellä unelmani ohi”

Avainsanat

Keskustelu

Mutta meillä miehillä kehopa ei taivu raskaaksi tulemiseen, jumala onkin rasisti!

Kyllä miehet kuten naisetkin voi raskaaksi tulla! Monta tosi raskasta miestä olen nähnyt ja muikealle hielle haisevaa naista kauppojen kassoilla. Elopainot huidellessa tuossa 140 – 160 kg kantturoissa.

Tuossa oli otsikko raskauden syrjinnästä ja että se johtuu ”pykäläviidakosta” Miten sitä tiineeksi voi nainen tulla jos ei olisi sitä PYKÄLÄÄ! minne ruikata ne kemiat.

Kommentoi juttua: Esikoistaan odottava Minka Kuustonen Annassa: ”En halunnut kävellä unelmani ohi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X