Ellen Jokikunnas

Naimisiin mennyt Ellen Jokikunnas Annassa: ”Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä”

Ellen Jokikunnas on ollut työnsä puolesta esillä kauan, silti hän onnistui pitämään parisuhteensa salassa lähes kahdeksan vuotta. Ystävyydestä alkanut suhde syveni pikkuhiljaa rakkaudeksi, kertoo uusin Anna.

Jotkut muistavat Ellen Jokikunnaksen, 41, jo Miss Suomi -kisoista vuodelta 1998, mutta viimeistään Idols (2003–2008) teki hänestä koko kansan Ellenin.

Vaikka Ellen on ollut työnsä puolesta esillä kauan, hän onnistui pitämään nykyisen kumppaninsa ja parisuhteensa salassa lähes kahdeksan vuotta. Isolle yleisölle syksyiset häät tulivat yllätyksenä, samoin kuin se, että hänellä ylipäätään oli miesystävä.

”En ole salaillut elämänkumppaniani, mutta koska emme käy julkisissa tilaisuuksissa, niin puolisoani Jaria ei tavallaan ole ollut olemassa. Hän on halunnut pitää kiinni yksityisyydestään”, Ellen kertoo Annan jutussa.

Pariskunta tapasi keväällä 2010 yhteisen ystävän esittelemänä ravintolassa Helsingissä.

”Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, vaan aluksi me ystävystyimme”, Ellen kertoo Annassa.

Ellen oli nimittäin päättänyt pysyä sinkkuna. Hän viihtyi ja pärjäsi hyvin yksinkin. Uusi suhde tuntui pelottavalta.

”Harasin aluksi rakastumista vastaan. Niin ihanaa kuin rakastuminen onkin, se on samalla myös raastavaa. Minua pelotti taas avata itseni toiselle ihmiselle ja uskoa siihen, että kelpaan tällaisena kuin olen”, Ellen kertoo jutussa.

Suhde syveni rakkaudeksi

”Rakastuin Jarin huumorintajuun. Hän saa minut nauramaan joka ikinen päivä, myös vaikeina aikoina. Huumori on ihan käsittämätön voimavara. Hän on myös paras ystäväni, jonka kanssa haluan aina ensimmäisenä puhua, jos minulle on sattunut jotakin tai jokin asia askarruttaa. Hän on yksinkertaisesti läheisempi minulle kuin kukaan muu”, Ellen sanoo Annan jutussa.

Vaikka Jari kosi Elleniä vasta viime kesänä, hän oli tehnyt pohjatyötä pitkään.

”Seitsemän vuoden ajan Jari kysyi säännöllisesti, että mitä vastaisin, jos hän kosisi. Ja minua aina nauratti, koska ajattelin, ettei hän uskalla kosia kuitenkaan.”

Kosinta tapahtui kotona sen jälkeen, kun pariskunta oli palannut Ruisrockista. Ellen makasi festaroimisesta väsyneenä sohvalla. Tanskandoggi Reino hyppäsi syliin, perässä tuli mies.

”Makasin sohvalla vanha bändipaita, fleeceverkkarit ja villasukat ylläni, kun Jari kosi minua. Hän halusi tehdä sen ihan tavallisessa tilanteessa. Se oli niin kotoista”, Ellen muistelee Annan jutussa.

Häistä on nyt kolme kuukautta.

”On niin siistiä olla vaimo! Se kikatuttaa minua vieläkin. Jari halusi minut ja kanssani naimisiin, vaikka monen vuoden ajan pelkäsin sitoutua lopullisesti. Se ei saanut häntä luovuttamaan. Ihana mies. Hullu mikä hullu.”

Lue Annan koko juttu: Ellen Jokikunnas paljastaa yllätyshäidensä taustat: ”Harasin aluksi rakastumista vastaan”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Naimisiin mennyt Ellen Jokikunnas Annassa: ”Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X