Nappinaapurit, naapurista saa kävelyseuraa

Nappi naapurista saa apua läheltä

Kuinka kiva olisi, jos löytäisit viereisestä talosta ulkoiluttajan koirallesi tai omasta rapusta seuraa iltalenkille? Ja miten upeaa olisi, jos pyytää voisi tyylikkäämmin, kuin ovikelloa soittamalla?

NApu on lähellä, nappinaapuritappi Naapuri on uusi karttapohjainen naapurustojen sosiaalinen media, jossa lähialueen ihmiset voivat keskustella, vaihtaa palveluksia tai etsiä seuraa.

Kun kirjaudut mukaan osoitteellasi, kartta näyttää sinulle minkälaisia palveluja lähelläsi asuvat tarjoavat. Yksi tarjoaa porakonetta lainaksi, toinen tahtoo perustaa lukupiirin. Voit laittaa kartalle oman ilmoituksen, jossa pyydät palvelua vaikka television asennukseen tai tarjoat seuraasi kävelylle.

Vaikka palvelu valtakunnallinen, se toimii aktiivisimmin Helsingissä, mutta toimintaa on käynnissä muissakin kaupungeissa. Se laajenee sitä mukaa kun ihmiset siihen liittyvät.

Mene katsomaan mitä sinun naapurustossasi tarjotaan juuri nyt! Ehkä innostut lähtemään mukaan vaikka käsityöpiiriin tai seuraksi näyttelyyn….

Nappi Naapurit -palvelua tuottaa monesta yhteisöllisestä hankkeesta tuttu Yhteismaa ry, joka tekee myös muun muassa Siivouspäivää, Helsinki Sauna Day:tä ja Illallinen taivaan alla -tapahtumia ja palveluja.

Kokeile! www.nappinaapuri.fi

Lue myös:

Vapaaehtoistyöntekijä Tuula, 70: ”Se mitä antaa heijastuu takaisin”

Ole hyvä ystävä – 9 vinkkiä

Viihdyn yksin mutta en ole yksinäinen

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Nappi naapurista saa apua läheltä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X