Pippa Laukka rakastui ensisilmäyksellä 20 vuotta sitten – paljastaa nyt Annassa, miten tapasi Markku-puolisonsa

Pippa Laukka uskoo rakkauteen ensisilmäyksellä, koska on kokenut sen itse. Lääkäri kertoo Anna-lehdessä sykähdyttävästä ensitapaamisesta puolisonsa kanssa.

Julkisuudesta tuttu lääkäri Pippa Laukka, 51, tapasi miehensä Markun, 45, jo parikymmentä vuotta sitten. Pippa paljastaa nyt Anna-lehden haastattelussa, miten ensitapaaminen Tiger-yökerhon tanssilattialla talvella 2001 vei jalat alta.

”Aloin uskoa rakkauteen ensisilmäyksellä sinä iltana, kun tapasin Markun. Jäin kiinni hänen silmiinsä. Totta kai huomasin hänen olevan myös pitkä ja komea, salskea nuori mies. Mutta jokin hänessä veti puoleensa – tuntui kuin olisin tullut kotiin”, Pippa Laukka kuvailee Annan haastattelussa.

”Ihan kuin sydämeni olisi kävellyt toisen luokse.”

Lue myös: Pippa Laukka Annassa syömishäiriöstään: ”Tiesin, että jos en saisi apua, kuolisin”

Pippa Laukka löysi rakkauden tanssilattialta

Pippa Laukka oli eronnut Iina-tyttärensä isästä hieman aiemmin ja ehtinyt asua Helsingissä vasta pari viikkoa. Pippa kertoo Annassa suunnitelleensa nauttivansa rauhassa sinkkuäidin elämästä.

”Se ajatus karisi heti, kun kohtasin Markun”, hän kertoo.

Pariskunta on viettänyt yhteiseloa siitä lähtien. Vaikka aluksi Pippaa jännitti, miten Markku suhtautuisi Pipan Iina-tyttäreen. Huoli helpotti kuitenkin pian.

”Muistan yhä sen pakahduttavan tunteen, kun katselin ensimmäisiä kertoja Markkua ja Iinaa leikkimässä yhdessä olohuoneen lattialla. Ajattelin mielessäni, että siinä suuri rakkauteni leikkii toisen rakkauteni kanssa”, Pippa kuvailee Annassa.

Myös Markun perheenjäsenet hyväksyivät Pipan ja Iinan osaksi elämäänsä oitis.

Asiattomat kommentit satuttavat

Pippa Laukka kertoo Annassa, että pariskuntaa yhdistää intohimoinen suhtautuminen töihin. Markku on koulutukseltaan psykologi, mutta on työskennellyt pitkään johtajana IT-alan yrityksessä.

Miten Pipan julkinen ammatti on vaikuttanut parin arkeen?

”Joskus huomaan Markun olevan mietteliäs, kun päivitän someen mielipiteitäni esimerkiksi naisten kohtaamiin ulkonäköpaineisiin liittyen. Jos herätän keskustelua, hän saattaa olla huolissaan reaktioista ja niiden vaikutuksesta minuun”, Pippa kertoo Annassa.

”Ja toki Markku on se, joka saa kuulla miten rumasti minuakin voidaan anonyymisti kommentoida tai nimitellä – paha mieleni näkyy kotona eikä missään muualla.”

Vaikka Pippa kertoo yrittävänsä kestää saamansa asiattomatkin kommentit, ne silti usein loukkaavat.

”Markku saa aina mieleni paremmaksi ja muistuttaa asioiden oikeista mittasuhteista.”

Lue myös Annan juttu: Pippa ja Markku Laukka 20 vuoden parisuhteestaan: ”Luottamus on kasvanut vuosien varrella”

Avainsanat

Keskustelu

Kommentoi juttua: Pippa Laukka rakastui ensisilmäyksellä 20 vuotta sitten – paljastaa nyt Annassa, miten tapasi Markku-puolisonsa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X